Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATEGNUTI ODNOSI

Predsjednik vukovarskog HDZ-a proziva župana iz redova HDZ-a

Božo Galić
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
1/2
24.11.2016.
u 17:28

'Prijetnjama me nećete uplašiti niti spriječiti da se i dalje borim za iznošenje istine'

Poslije prozivki iz vukovarskog HDZ-a, od prije nekoliko dana, a onda i odgovora župana Vukovarsko-srijemske županije Bože Galića (HDZ), danas se ponovno oglasio predsjednik GO HDZ-a Grada Vukovara s prozivkama Galića.

„Zategnute“ odnose na relaciji vukovarski HDZ – župan Galić pokrenuo je projekt izgradnje Višenamjenskog kanala Dunav – Sava kojem se Gradsko vijeće Vukovara jednoglasno usprotivilo.

- O Vašim "disertacijama" o Višenamjenskom kanalu "Dunav-Sava" neću se puno očitovati, izuzev što želim naglasiti da su Vukovarke i Vukovarci o istome svoj stav iznijeli na 29. tematskoj sjednici Gradskog vijeća Grada Vukovara kojoj je tema bio upravo Višenamjenski kanal "Dunav-Sava" i njegove pogubne posljedice, kako za grad Vukovar, tako i za okolicu, gdje su se sve stranke konsenzusom izjasnile da su protiv izgradnje navedenog kanala.

- Vaše insinuacije i neistinite izjave vezano za moj istup na tiskovnoj konferenciji GO HDZ-a Vukovar održane 15. studenog 2016. godine kojima sam Vas navodno povrijedio su "pucanj u prazno". Prijetnjama me nećete uplašiti niti spriječiti da se i dalje borim za iznošenje istine, da se borim za boljitak svoga grada, njegovih građana, a sam tim i svoje obitelji, navodi Barna.

Postavlja i pitanje Galiću kako ga nije povrijedilo i s činjenicama iznesenim na navedenoj tiskovnoj konferenciji da za tri njegova mandata, zajedno s suradnicima, nije uspio obnoviti jedinu preostalu neobnovljenu osnovnu školu u Vukovaru kao i da nije izgrađena Ekonomska škola niti dvorana u Strukovnoj školi i još niz drugih projekata. 

>> Župan Božo Galić (HDZ) odgovorio čelnicima Vukovara i vukovarskom HDZ-u: Kanal Dunav - Sava strateški je projekt

Ključne riječi

Komentara 5

PI
pinkec
18:23 24.11.2016.

Tri (3.) mandata župana Vukovarsko-srijemske županije Božu Galića!!!?

PI
pinkec
18:20 24.11.2016.

Kako župana Vukovarsko-srijemske županije Božu Galića nisu povrijedile i iznesene činjenice na navedenoj tiskovnoj konferenciji da za tri njegova mandata, zajedno s suradnicima, nije uspio obnoviti jedinu preostalu neobnovljenu osnovnu školu u Vukovaru kao i da nije izgrađena Ekonomska škola niti dvorana u Strukovnoj školi i još niz drugih projekata?

ZV
zvocalo
21:39 24.11.2016.

Otkako znam za sebe slušam o tom kanalu . Kad će se već jednom početi graditi ? Zašto nisu strancima dali koncesiju već bi bio gotov i itd. . Sad kad bi se trebao graditi eto sad su vukovarci protiv. Zanima me da li su rađene studije utjecaja na okoliš? Pretpostavljam da jesu , bar su trebale biti. Ako jesu a najavljuje se gradnja to znači da nema štetnog utjecaja na okoliš. A na kraju trebalo bi organizirati referendum i neka se izjasne građani kojih se to tiče . Dakle u onim općinama i gradovima čijim katastrom kanal treba proći. Naravno prije toga iste informirati održavanjem seminara ili emisija na lokalnim tv i radio postajama . Pozvati stručnjake koji će na temelju činjenica i znanstvenih stajališta reći svoje .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije