Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
božićna čestitka vlade

Predsjednik Vlade uputio čestitku, evo što poručuje

Andrej Plenković
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/2
23.12.2018.
u 15:16

'U ime Vlade i osobno, svim hrvatskim građankama i građanima te našim sunarodnjacima izvan domovine, želim čestit i blagoslovljen Božić'

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković uputio je božićnu čestitku hrvatskim građankama i građanima, u kojoj ističe da su ljubav prema bližnjem, međusobno prihvaćanje i uvažavanje najvažnije vrijednosti božićne poruke, priopćeno je u nedjelju iz Vladine Službe za odnose s javnošću.

"Božić je praznik obitelji i zajedništva, blagdan mira i nade. Ljubav prema bližnjem, međusobno prihvaćanje i uvažavanje najvažnije su vrijednosti božićne poruke. Stoga nas duh Božića uvijek iznova podsjeća da se svojim svakodnevnim djelovanjem i ponašanjem još snažnije zalažemo za jačanje dijaloga i odgovornosti, solidarnosti i tolerancije u društvu i zajednici u kojoj živimo", ističe Plenković.

"Neka vam duh najradosnijeg kršćanskog blagdana donese obilje mira i veselja te obiteljske i prijateljske bliskosti. U ime Vlade i osobno, svim hrvatskim građankama i građanima te našim sunarodnjacima izvan domovine, želim čestit i blagoslovljen Božić!", naveo je u božićnoj čestitci premijer Plenković.

>> Pogledajte video kada je Juncker uštipnuo Plenkovića

Komentara 15

DU
Deleted user
09:31 24.12.2018.

Nagradno pitanje: Što sin komunističkog "komunikologa" i "vojne lekarke" ima zajedničko s Božićem? Tko točno odgovori na to pitanje bit će nagrađen cjelodnevnim šopingom u Konzumu na račun Todorić Iveka i Dalić dr. Martinke u jednakim omjerima.

LU
Lujo123
20:28 23.12.2018.

mrš!!!

Avatar kenshi
kenshi
21:44 23.12.2018.

Međusobno prihvaćanje je normalna stvar u Hrvatskoj ali nije normalno da moramo prihvaćati izdajice među nama koji truju društvo i potkopavaju suverenitet ove države!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije