Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA POPUSTA

Predsjednik Vijeća poučavao kolege hadezeovce bontonu

gojsić
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
25.03.2010.
u 16:33

Željko Gojšić održao je ''bukvicu'' predsjedniku Mladeži HDZ-a grada i županije Matiji Perkoviću te predsjednici Kluba vijećnika HDZ-a Daliborki Jurković.

Na jučerašnjoj sjednici karlovačkog Gradskog vijeća vijećnik HDZ-a i predsjednik Mladeži HDZ-a Karlovca i županije Matija Perković rekao je da 96,15 posto vijećnika postavlja ozbiljna pitanja na dobrobit grada.

– Ostali postavljaju pitanja na šaljiv način i tako skupljaju jeftine političke bodove – komentirao je M. Perković, vjerojatno aludirajući na neka od pitanja ili komentare iz oporbenih redova. Na to je reagirao predsjednik Gradskog vijeća Željko Gojšić, stranački kolega Matije Perkovića, i održao mu javno ‘'bukvicu’' iz bontona, rekavši da je ta izjava nekorektna.

– Vijećnici imaju pravo postavljati pitanja, na šaljiv ili ozbiljan način, to je njihova stvar, dio njihove osobnosti – rekao je Željko Gojšić. U obranu mladog kolege stala je Daliborka Jurković, predsjednica Kluba vijećnika HDZ-a.

– To nije pitanje, nego mišljenje mladog kolege, na koje on ima pravo – kazala je Daliborka Jurković, ali je Gojšić potom i nju podučio bontonu.

Ustrajao je u ‘'obrani'’ osobnosti vijećnika i dodao da po toj logici i svi ostali članovi Gradskog vijeća imaju pravo izraziti mišljenje onako kako to žele te da im nitko to nema pravo osporiti.

Dario Janković iz SDP-a pripisao je ishitrenu izjavu Matije Perkovića njegovu mladenačkom duhu.

– Svi imamo pravo postavljati pitanja na svoj način, to je dio demokracije i parlamentarizma – rekao je Dario Janković.

Komentara 4

Avatar Glina74
Glina74
08:37 26.03.2010.

jeli to onaj Goršić što je sinu po BON-TONU namijestio stan od dobrovoljca jeli on uopče zna što je BON -TON . moj Goršiću nije BON - TON samo znati jesti sa viliconm i nožen i ženskoj osobi otvoriti vrata

Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:36 26.03.2010.

Ovo je toliko nevažna izmjena riječi, da je stvarno sramota ako je novinar koji je ovo napisao, dobio ikakav honorar.

OD
ODzizsKrajst
13:15 26.03.2010.

grgo, nije, taj o kojem ti pričaš je Goršić, a ovaj je Gojšić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije