Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Habijan
Povratak na članak

Predsjednik varaždinskog HDZ-a: Ne mislim podnositi ostavku!

"Nismo nastupili koordinirano, jednostavno smo osjetili da je trenutak za reći ono što mislimo"

Komentari 12

MA
malena27
22:00 07.06.2016.

Bravo Damire. Dosta je bilo jednoumlja.

VL
MA
marionete
22:22 07.06.2016.

puna podrška bravo

VL
SU
suzzieQ
23:57 07.06.2016.

Ovi Varazdinci zabili su noz u leda stranci u teskim vremenima. To se ne radi nikada. U bilo kojoj organizaciji, bilo gdje u svijetu. To je taktika "ubij ili budi ubijen" i Domagoj Milosevic opravdano trazi njihove ostavke. Smijesno je kako se hvale da im pristizu cestitke i iz drugih stranaka i time se jos i javno ponose! Pa naravno da ce vam sdpovci cestitati. Takoder je i smijesno kako sada od svojih clanova traze da ih podrze. Vi bi podrsku nizerangiranih vojnika stranke, a istovremeno ste Karamarku uskratili istu! Kada stvari pogledamo iz perspektive hrvatske demokracije, Karamarko je postupio ispravno. Ne opozvati Oreskovica znacilo bi da jedan tehnomenedzer ima pravo ukinuti legitimitet demokratski izabranom predstavniku velikog broja biraca i uspostaviti vladavinu sebe (diktature) nasuprot vladavini naroda (demokraciji). Varazdinski ogranak nije prepoznao politicki trenutak i posve he razumno da ovaj dvojac podnese ostavku.

VL
PE
performer
00:14 08.06.2016.

Nista se nebi dobilo Karamarkovom ostavkom. Da ju i da scenarij bi bio da bi nakon kratkog vremena na red dosao Hasanbegovic pa netko drugi...i nikad kraja. Karamarkova je velika greska sto to nije prelomio jos na Crnoji ili barem na Brkicu. Tad je bio u puno povoljnioj poziciji i to mu jedino treba zamjeriti al ga trba i razumjeti. Bio je optimist i nadao se da ce se to zavrsiti i pogrijesio je. Zato njegova ostavka nije rijesenje.

VL
MI
miso
23:45 07.06.2016.

HDZ je u istoj fazi u kojoj je bio SKJ na svom 13. komgresu - pred raspadom!

VL
DU
Deleted user
21:29 07.06.2016.

Dok je HDZ-ovaca i HSLS-ovaca sa takvim karakterom ''timskog'' igrača, HNS se u Varaždinu ne mora bojati za vlast.

VL
DU
Deleted user
21:24 07.06.2016.

Sad je valjda nekima jasno zašto HDZ nije u Varaždinu na vlasti.

VL
Avatar majmunranko
majmunranko
21:40 07.06.2016.

Zanimljivo da se ovaj "vrli demokrat" poziva na demokraciju i pravo na vlastito mišljenje i traži smjenu vlastitog demokratski izabranog presjednika stranke, a istovremeno staje na stranu protivničke političke grupacije po imenu Most, totalitarne nedemokratske sekte koja nema niti jedan demokratski element u svom ustroju, gdje sve odluke donosi fantomsko tajno neregistrirano Nacionalno vijeće Mosta na čelu s vođom sekte Božom P. zvanim Braunsberger Grizli koji nikada nije demokratski izabran u demokratskoj proceduri na bilo koju funkciju u Mostu. Momak, u krivoj si stranci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.