Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miroslav Šeparović
Povratak na članak

Predsjednik Ustavnog suda: Odluka o referendumu bez pritisaka i u skladu s Ustavom

Šeparović je naglasio kako u Ustavnom sudu pažljivo prate sve što se događa vezano uz ove inicijative, da od predaje potpisa počinju njihove nadzorne ovlasti nad referendumom

Komentari 11

MU
Muncimir
20:55 13.06.2018.

Svugdje na svijetu je Ustavni sud uz sudstvenu i najveća moralna instanca jedne zemlje. U Hrvatskoj je Ustavni sud kontaminiran sa kriminalcima (Davorin Mlakar), udbašima (Mate Arlović) i neobrazovanim vicfigurama (pipl mas tras as). Ti ljudi nemaju nikakav moral i osobni integritet. Postavljeni su od drugi kriminalaca da “ustavno” pokrivaju pljačku državni resursa. Ta praksa je dovela državu do kolapsa a Horvatinčića do sinkope. Ne postoji nikakav interes u KPH (a čine je HDZ i SDP) da referendum bude prihvaćen. Ako riješimo pravosuđe u RH sve smo probleme riješili.

VL
LU
Lujo123
21:25 13.06.2018.

sjećate se kada su sve novine pisale o tome kak je ova spodoba na sliki plagiral doktorat? Odjedanput su ta pisanja prestala! I sad ak ovaj krimos sa slike samo proba postupiti po Ustavu i dozvoliti referendume - hajka počinje i on leti iz Ustavnog suda! Drži ga banda za muda! I zato u sudovima, a poglavito u Ustavni sud se ne smije gurati ljude koje se može radi bilo čega uhvatiti za muda i ucjenjivati!!

VL
DU
Deleted user
22:10 13.06.2018.

Hoćete li presudu donijeti u ime naroda?

VL
DU
Deleted user
20:52 13.06.2018.

Šta je vama ljudi. Ne možete uskraćivati narodu izjašnjavanje. Referendum kao institucija je iznad svega. Svakako i iznad sabora kao prestavničkog tijela. Ništa što bi uskratilo direktno izjašnjavanje ne može biti legitimno. To su jako osjetljive stvari. To je srce demokracije.

VL
Avatar majmunranko
majmunranko
20:38 13.06.2018.

Hahah koja udbaska banda. Umjesto da strpaju Obersnela u zatvor zbog direktnog udara na ustavni poredak i uskrate birackog prava, ovi su ga zastitili po jugoudbaskoj liniji. Stoka.

VL
Avatar majmunranko
majmunranko
20:41 13.06.2018.

Eto sad imamo presedan Obersnel po kojem lokalni serifi mogu zabraniti predizborne kampanje i prikupljanje potpisa za kandidaturu politickim protivnicima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.