Povratak na članak

Predsjednik Ustavnog suda: Odluka o referendumu bez pritisaka i u skladu s Ustavom

Šeparović je naglasio kako u Ustavnom sudu pažljivo prate sve što se događa vezano uz ove inicijative, da od predaje potpisa počinju njihove nadzorne ovlasti nad referendumom
Objava 13. lipnja 2018. 576 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 11
 • Muncimir:

  Svugdje na svijetu je Ustavni sud uz sudstvenu i najveća moralna instanca jedne zemlje. U Hrvatskoj je Ustavni sud kontaminiran sa kriminalcima (Davorin Mlakar), udbašima (Mate Arlović) i neobrazovanim vicfigurama (pipl mas tras as). Ti ljudi nemaju nikakav moral i ... prikaži još! osobni integritet. Postavljeni su od drugi kriminalaca da “ustavno” pokrivaju pljačku državni resursa. Ta praksa je dovela državu do kolapsa a Horvatinčića do sinkope. Ne postoji nikakav interes u KPH (a čine je HDZ i SDP) da referendum bude prihvaćen. Ako riješimo pravosuđe u RH sve smo probleme riješili.

  2 20:55 13. 6. 2018.
 • Lujo123:

  sjećate se kada su sve novine pisale o tome kak je ova spodoba na sliki plagiral doktorat? Odjedanput su ta pisanja prestala! I sad ak ovaj krimos sa slike samo proba postupiti po Ustavu i dozvoliti referendume - hajka počinje ... prikaži još! i on leti iz Ustavnog suda! Drži ga banda za muda! I zato u sudovima, a poglavito u Ustavni sud se ne smije gurati ljude koje se može radi bilo čega uhvatiti za muda i ucjenjivati!!

  21:25 13. 6. 2018.
 • Avatar vlamaar
  vlamaar:

  Hoćete li presudu donijeti u ime naroda?

  22:10 13. 6. 2018.
 • Andro:

  Šta je vama ljudi. Ne možete uskraćivati narodu izjašnjavanje. Referendum kao institucija je iznad svega. Svakako i iznad sabora kao prestavničkog tijela. Ništa što bi uskratilo direktno izjašnjavanje ne može biti legitimno. To su jako osjetljive stvari. To je srce demokracije.

  20:52 13. 6. 2018.
 • Avatar majmunranko
  majmunranko:

  Hahah koja udbaska banda. Umjesto da strpaju Obersnela u zatvor zbog direktnog udara na ustavni poredak i uskrate birackog prava, ovi su ga zastitili po jugoudbaskoj liniji. Stoka.

  1 20:38 13. 6. 2018.
 • Avatar majmunranko
  majmunranko:

  Eto sad imamo presedan Obersnel po kojem lokalni serifi mogu zabraniti predizborne kampanje i prikupljanje potpisa za kandidaturu politickim protivnicima.

  2 20:41 13. 6. 2018.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.