Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trilateralni susret

Predsjednik Srbije B. Tadić sastaje se s Kosor i Pahorom u petak

tadić, kosor (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
28.03.2011.
u 14:18

Pahor je najavio kako će razgovarati o gospodarskoj suradnji, ali neće biti zanemarena ni aktualna međunarodna pitanja

Predsjednik Srbije Boris Tadić sastat će se s predsjednicima Vlada Hrvatske i Slovenije, Jadrankom Kosor i Borutom Pahorom, u petak, 1. travnja u Smederevu, priopćila je danas Pres služba predsjednika Srbije, a objavljuju mediji u Srbiji. Ovaj sastanak bit će njihov drugi trilateralni susret.

Prvi je održan u ožujku prošle godine u slovenskom Ptuju kada su Boris Tadić, Jadranka Kosor i Borut Pahor razgovarali o intenziviranju međudržavne suradnje i razmjeni iskustava u pogledu prevladavanja gospodarske krize. Tada je, podsjećaju mediji u Srbiji, dogovorena uspostava trajne "osobne trilaterale" kako bi se na najučinkovitiji način rješavala pitanja od zajedničkog značenja.

Krajem prošlog tjedna slovenski premijer Pahor je najavio susret s Tadićem i hrvatskom kolegicom, ističući kako će u središtu pozornosti biti gospodarska suradnja, ali neće biti zanemarena ni aktualna međunarodna pitanja jer "nemiri na jugu Mediterana se šire velikom brzinom tako da ih ne možemo zaobići i tom pitanju moramo posvetiti posebnu pažnju".

Komentara 24

OB
-obrisani-
23:21 28.03.2011.

etnapr - to je sve prema direktivama jugosfere - mora se vidjeti razlika, mora se znati tko je gazda iz prestonice, a koji su iz provincije jugosfere

BR
BratCroat
16:21 29.03.2011.

1.4. praznik ludaka. Našli su baš pravi datum da luduju.

OB
-obrisani-
16:49 28.03.2011.

28.03.2011. u 16:46h ljakse je napisao/la: Daj Tadicu care opali Kosorku muski,pa da resimo sve probleme...:)! **************************************************************** .pa nije čovjek ratni zločinac....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije