Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zamijenio gradove'

Predsjednik Sabora Đakovčanima čestitao Dan grada Vukovara

Josip Leko
Dusko Jaramaz/PIXSELL
08.05.2013.
u 14:02

– Čim sam izgovorio, bio mi je u podsvijesti Vukovar, dapače, ne vidim tu neki problem – odgovorio je novinarima nakon govora J. Leko.

Predsjedniku Hrvatskog sabora Josipu Leki na obilježavanju Dana grada Đakova dogodio se gaf. Obraćajući se Đakovčanima te zahvaljujući na pozivu, poručio im je da sljedeće "obilježavanje grada Vukovara bude u znaku optimizma, novih objekata i radnih mjesta".

– Čim sam izgovorio, bio mi je u podsvijesti Vukovar, dapače, ne vidim tu neki problem – odgovorio je novinarima nakon govora J. Leko. Zamoljen je, također, da prokomentira bi li Vlada konačno trebala nešto učiniti kako bi pomogla Slavoncima u borbi s komarcima.

– Mislim da su Županija i gradovi sposobni da se bore barem protiv komaraca – rekao je.

>>'Ministarstvo branitelja treba preseliti u Vukovar'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije