Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idemo dalje

Predsjednik Mladeži HDZ-a Karlovac M. Perković dao ostavku

perkovic01_PXL_kar_221210
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
22.12.2010.
u 12:11

Neopoziva je, kao i njegova želja da ostane u HDZ-u. Zaposlenik u gradskoj tvrtki Inkasator kaže da je ulazak u HDZ bio dobar izbor, isto kao i ostanak u njemu

Matija Perković podnio je neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Gradskog odbora Mladeži HDZ-a. Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Karlovac i gradonačelnik Damir Jelić kaže da ostavku nije dobio, iako mu je najavljena. Matija Perković potvrđuje podatak, ali niječe da istupa iz stranke.

– U njoj sam od 18. godine života. Ulazak u HDZ bio je dobar izbor, isto kao i ostanak u njemu – kaže M. Perković.

Opovrgava da se na ostavku odlučio zbog neslaganja s Damirom Jelićem.

– Kao gradski vijećnik provodim politiku gradonačelnika i provodit ću je i dalje. Odlučio sam se maknuti iz čelništva Mladeži jer ne želim da se moje ime dovodi u vezu s pojedincima iz organizacije koji su stvarali probleme – objašnjava Perković.

Čelnik gradskog HDZ-a Jelić kaže da je stranka promptno reagirala na ovomjesečni izgred, premlaćivanje 18-godišnjeg studenta Marka Jovkovića u jednome karlovačkom kafiću, zbog čega su članovi Mladeži Daniel Trupković, koji je inače županijski vijećnik, i Vladimir Vogrinc izbačeni iz stranke. Zbog toga su sa Željkom Goršićem, sinom istoimenoga državnog tajnika u Ministarstvu obrane i bliskog suradnika Branka Vukelića, zadržani u pritvoru. No, Perković je po incidentu na sjednici Gradskog vijeća ustrajao na obrani svojih kolega. Ni on niti Jelić ne žele komentirati možebitno raspuštanje Gradskog odbora Mladeži, jer je to u nadležnosti Predsjedništva HDZ-a.

Ključne riječi

Komentara 3

JA
jati
16:15 27.12.2010.

ma dečko je obično hdz govno. a najgora činjenica je da će za 10ak godina sigurno obavljati neki visoko pozicionirani položaj unutar državne uprave koji će dobiti kao zahvalu za vjernost mafiji.... ŽIVIO HDZ! ŽIVJELA NJIHOVA HRVATSKA!

AN
antic
16:10 22.12.2010.

Kako to vaš novinar tu ne piše ništa o prijetnjama ovog hdz-ovca, a na jednom portalu čiji je suradnik, plače i jadikuje kako mu je MP prijetio? Šta se ne smije u večernjem o tome pisat ili to on daje ekskluzivu drugima? Btw, možda da ga prebacite na rubriku kulutrnih događaja?

WO
Wolf34
14:59 22.12.2010.

U Inkasatoru je zaposlen mimo javnog natječaja. Ovo je nešto čime bi se trebali pravosudni organi baviti. Kao i osobama koje su ga zaposlile mimo javnog natječaja. Hrvatska je zemlja korupcije a ovo je ogledni primjer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije