Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOVAR

Predsjednik Milanović položio vijenac kod spomen-obilježja na Ovčari

Milanović položio vijenac na Ovčari
Foto: Ured predsjednika
1/7
18.11.2020.
u 11:21

Milanović nije davao izjave, zadržao se kratko na Ovčari i otišao natrag za Zagreb

Predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović, položio je vijenac kod spomen-obilježja na Ovčari.

Milanović nije davao izjave, zadržao se kratko na Ovčari i otišao natrag za Zagreb.

Ured predsjednika najavio je ranije kako Milanović neće sudjelovati u Koloni sjećanja.

- Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović odat će počast žrtvi Vukovara polaganjem vijenca i paljenjem svijeće kod spomen-obilježja Ovčara u srijedu prijepodne 18. studenoga 2020. godine, na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje - stajalo je u priopćenju.

Događaje u Vukovaru možete pratiti OVDJE.

- Predsjednik Republike Zoran Milanović odao je počast žrtvi Vukovara polaganjem vijenca i paljenjem svijeće kod spomen-obilježja masovne grobnice na Ovčari povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Uz Predsjednika Republike bili su načelnik Glavnog stožera OSRH admiral Robert Hranj i posebni savjetnik Predsjednika Republike za veterane Domovinskog rata umirovljeni general pukovnik Marijan Mareković.

Izaslanik Predsjednika Republike Dragan Lozančić, savjetnik Predsjednika Republike za obranu i nacionalnu sigurnost odao je počast stradalim braniteljima i civilima Škabrnje polaganjem vijenaca ispred Križa poginulim hrvatskim braniteljima na Groblju sv. Luke u Škabrnji povodom obilježavanja 29. obljetnice stradanja Škabrnje - stoji u priopćenju Ureda predsjednika.

Ključne riječi

Komentara 16

LI
linkser2
11:54 18.11.2020.

sada ćemo deset dana slušati mudrovanja zašto je bio tamo, tko nije bio, zašto danas, zašto u 10.... čovjek je zreo za lobotomiju

Avatar otacdomovine1
otacdomovine1
12:05 18.11.2020.

Naravno da je pobjegao, bojao se da će ga opet izviždati, a taman se preko botova na portalima trudi pokazati da ga branitelji vole.

BL
bluescreen
12:07 18.11.2020.

Da nije šmrkavac zalutao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije