Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZ OBALNU STRAŽU

Predsjednik Milanović na plovidbi obalnog ophodnog broda

Predsjednik Milanović s pripadnicima Obalne straže na redovitoj plovidbi obalnog ophodnog broda
Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske
1/9
04.04.2020.
u 18:42

Stekao je uvid u sposobnosti obalnog ophodnog broda te se uvjerio da pripadnici Obalne straže RH uspješno provode sve planirane aktivnosti na moru i u novonastalim okolnostima uzrokovanim širenjem virusa COVID-19

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovao je na redovitoj plovidbi obalnog ophodnog broda "Omiš“.

Ophodni je brod izvršavao redovite zadaće nadzora i zaštite interesa Republike Hrvatske u teritorijalnom moru te u području ZERP-a. 

Predsjednik je stekao uvid u sposobnosti obalnog ophodnog broda te se uvjerio da pripadnici Obalne straže RH uspješno provode sve planirane aktivnosti na moru i u novonastalim okolnostima uzrokovanim širenjem virusa COVID-19.

Predsjednik Milanović s pripadnicima Obalne straže na redovitoj plovidbi obalnog ophodnog broda
1/9

Dao je potporu HV-u, HRM-u i posebno članovima posade broda koji svoje zadaće izvršavaju stručno i profesionalno, poštivajući sve mjere samozaštite. 

Uz Predsjednika Republike na plovidbi su sudjelovali potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera OS RH admiral Robert Hranj.

Ključne riječi

Komentara 7

MK
mkinkognito
21:36 04.04.2020.

U današnje vrijeme kad svi govore ostani doma, razumijem vladu i stožer kako moraju odradit posao i na terenu jer to je ipak izvršna vlast. A predsjenik u ovim prilikama ide šetnju pa ide na izlet brodom po moru, možda će si smislit način i kakvo letenje iznad Hrvatske kako bi pokazao šta sve može jer je predsjednik. Nemam ništa protiv što sam doma jer to razumijem kako potrebu za očuvanje zdravlja ali ne ne mogu prihvatit predsjednikovu potrebu za pokazivanjem u ovo nezgodno vrijeme. Trebao bi biti primjer građanima i ostat kod kuće. A ako je možda i negdje usput dobio Sars-COV-v2 pa još dobije i izrazite simptome COVID-19 bit će zaista primjer za "OSTANI DOMA" ali ako ne dobije onda je loš primjer jer ako on može na izlete zašto nebi mogao i netko drugi. On je ipak protokolarna politička ličnost u samo 2 primjera i to kad mora podić vojsku pod oružjem na prijedlog vlade, drugi primjer je supotpis zakona ako ga iz raznoraznih razloga ne može potvrditi sabor. Dakle Zoki ostani za primjer doma.

BA
ball
20:38 04.04.2020.

Ako Milanovic padne u more ode nam presjednik on ce potonut kao kamen sto brze to bolje

PU
paul-umpe
21:42 04.04.2020.

gospodin slucajni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije