Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Predsjednik Mesić na Novogodišnjem koncertu u Beču

Stipe Mesić
Pixsell
01.01.2010.
u 12:53

Na poslijepodnevnom predsjednikovom programu je susret s glavnim direktorom bečke osiguravateljske kuće „Wiener Städtische“ Günterom Geyerom kojem će nazočiti i austrijski predsjednik Fischer.

BEČ – Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić danas je u Beču na poziv svog austrijskog kolege Heinza Fischera bio gost na tradicionalnom Novogodišnjem koncertu Bečke filharmonije u Zlatnoj dvorani Musikvereina. Koncertom je po drugi put ravnao francuski dirigent svjetskog ugleda, 85-godišnji Georges Pretre.

Ovim koncertom Bečka filharmonija tradicionalno šalje prvu glazbenu čestitku iz Beča u svijet.

Austrijski su mediji nazočnost hrvatskog predsjednika Mesića na bečkom Novogodišnjem koncertu ocijenili izrazom uzajamnog poštovanja i prijateljstva između dvije države i dvojice državnika.

Predsjednik Mesić priliku je iskoristio i za bilateralnu razmjenu mišljenja. Na poslijepodnevnom predsjednikovom programu je susret s glavnim direktorom bečke osiguravateljske kuće „Wiener Städtische“ Günterom Geyerom kojem će nazočiti i austrijski predsjednik Fischer.

 

 

Komentara 39

RA
radant
09:14 07.01.2010.

nemogu vjerovati dikobraz ide na koncert u beč, a nezna ni na balkon sam otići on će slušati mozarta i ekipu seljačina jedna , a Bogu hvala evo još par dana pa ode sotona samo još da nedođe kuhana noga na mjesto predsjednika pa da nam nebude još gore

OB
-obrisani-
13:54 01.01.2010.

Nakon Tita, Mesic je najpopularniji hrvatski politicar kojeg svijet najvise cijeni. A vi U-sranci samo patite ako vam smeta! hahahahahaahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RA
rakun235
14:28 01.01.2010.

talibani,sretna nova,pa ,da vas posjetim ŠPANIJA pocela,da je glavna u EU,na vas je vec sada zaboravila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije