Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnji

Predsjednik Josipović na radnom odmoru u rodnoj Baškoj Vodi

josipovic u baskoj vodi
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/9
04.08.2010.
u 14:21

Predsjednik je u Bašku Vodu doputovao sam jer je supruga u inozemstvu na kongresu, a s njom je i kćer Lana. Pridružit će mu se sljedeći tjedan, kada će, nada se, otići i na plažu.

Kao što je obećao još za trajanja kampanje, Ivo Josipović na prvi "predsjednički" godišnji odmor došao je u rodnu Bašku Vodu.

– Ovo je radni odmor. Dogovorio sam sastanke s čelnicima Makarske rivijere. Iako imam obveza, nema one uobičajene trke pa se ipak odmaram – rekao je predsjednik novinarima koji su ga i danas pratili u stopu. A u stopu su ga pratili i fotografirali brojni turisti i domaći, koji su "svome Ivi" zaželjeli dobrodošlicu.

Kako donosi portal 24 sata, jedna od neizbježnih tema bila je sutrašnja proslava vojno-redarstvene akcije Oluja, za koju je predsjednik Josipović rekao da je "kruna pravedne borbe za hrvatsku neovisnost". Josipović će sutra otputovati u Knin, u petak i subotu je ponovno u Baškoj Vodi, nakon čega će otići na Sinjsku alku.

Predsjednik je u Bašku Vodu doputovao sam jer je supruga u inozemstvu na kongresu, a s njom je i kćer Lana. Pridružit će mu se sljedeći tjedan, kada će, nada se, otići na plažu, ali i s prijateljima u Šošićima na boćanje.

Ključne riječi

Komentara 24

DU
Deleted user
22:25 04.08.2010.

S obzirom na do sada pokazani nivo poznavanja povijesti i njegovoj ljubavi prema Hrvatskoj, taj bi najviše smio biti direktor komunalnog poduzeća u toj Baškoj Vodi, a ne da bude predsjenik Hrvatske.

AR
ARIDAN
00:30 05.08.2010.

Ležeran, jednostavan, skroman, bez vidljivih \"gorila\" oko sebe. Normalan čovjek. Svaka čast gospodine Predsjedniče!

OB
-obrisani-
08:00 06.08.2010.

oprez lignja u moru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije