Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neformalno
Povratak na članak

Predsjednik Ivo Josipović na izletu na Mljetu

Nakon posjete otočiću Svete Marije, predsjednik Josipović je sa svojim domaćinom, načelnikom Općine Mljet Nikolom Hajdićem, nastavio obilazak otoka, a ručali su u mjestu Saplunara

Komentari 3

LI
Lisnjak
19:41 11.07.2010.

U clanku ni rijeci o onome sto je jako vazno. Na pr. sto je nas Ivo dobio za rucak, da li je imao dobar apetit, koje je vino pio, bijelo ili crno. Cijena nije vazna, domacini su njegovim prisustvom puno zadovoljni te ne gledaju na sitnice. Ovaj dogadjaj svakako da treba vrebati na TV-ui.

VL
PG
praseca gripa
17:57 11.07.2010.

I ovaj se samo sece i provodi a narod placa. Nek ide na svoj racun! u normalnim zemljama predsjednik se pojavi samo na nekim vaznim dogadjanima ,ako je to uopce potrebno radi uresa,a nasi se provode i trajbaju novac bez milosti,uzivaju kao maharadze,a nikom nisu od koristi. Dapace,narodu se dize tlak kad ih vidi.

VL
OB
-obrisani-
18:06 11.07.2010.

cudo da nije u srebrenici sa tadicem

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.