Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HSP AS-a:

'Vinkovci ne trebaju ničiju samilost, već uvažavanje projekata i ljudi'

Hrvoje Niče
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
25.02.2017.
u 17:21

Stagniramo ekonomski, demografski, politički, kulturno i sportski, kaže Niče

Predsjednik HSP AS Hrvoje Niče na idućim lokalnim izborima bit će jedan od kandidata za gradonačelnika Vinkovaca. Niče je danas u Vinkovcima predstavio svoj izborni program u okviru kojega je iznio što planira učiniti ako mu Vinkovčani poklone povjerenje. Između ostaloga najavio je povećanje porodiljnih naknada, smanjenje naknada za priključenje na kanalizaciju, natkrivanje istočne tribine stadiona Cibalia…   

- Na drugoj sjednici Gradskoga vijeća ići ćemo u rebalans s ciljem da porodiljne naknade povisimo sa sadašnjih 1.000 na 5.000 kuna. Isto tako za sve učenike osnovnih škola osigurat ćemo besplatne udžbenike. Cilj je smanjenje naknada za priključenje na kanalizaciju koje su previsoke, a radi čega se građani ne priključuju jer im je preskupo, rekao je Niče na današnjoj konferenciji za novinare.

Najavio je i da će po dolasku na vlast inzistirati da se neke od gradskih ulica imenuju po 109. vinkovačkoj brigadi, 5. gardijskoj brigadi kao i dragovoljcima HOS-a.

- Ne može se reći kako se u Vinkovcima proteklih godina ništa nije radilo na izgradnji infrastrukture. Međutim, činjenica je i da danas u užem središtu grada, 22 godine poslije rata kada je posljednja granata pala na grad, postoji 37 rupa od granata. Činjenica je i da je u posljednjih dvadeset godina potrošeno više od 2 milijarde kuna iz proračunskih sredstava ali bez očekivanih rezultata. Vinkovci su 12. naselje po veličini u Hrvatskoj i ne trebaju ničiju samilost, već uvažavanje projekata i ljudi. Spreman sam u Vinkovcima napraviti krupne i u kratkom vremenu vidljive promjene, rekao je Niče.

Dodao je i kako će u suprotnome na izborima za četiri godine morati osigurati biračke kutije u Dublinu, Berlinu i ostalim gradovima po Europi.  

- Problemi se gomilaju 20 godina i meni je dosta predizbornih obećanja o Hrvatskom domu, istočnoj obilaznici i Visokom učilištu čemu HSP AS i ja osobno dajemo punu potporu. Nažalost, to su pusta predizborna obećanja već nekoliko mandata. Stagniramo ekonomski, demografski, politički, kulturno i sportski, zaključio je Niče.

>> Najkraća politička koalicija ikad u Hrvatskoj: Niti 24 sata nije trajala koalicija HSP AS – HČSP

Komentara 14

MP
Mali_perica454
23:49 25.02.2017.

Koliko sam skužio ovaj je neki novi lik, pa sretno mu bilo, valja mu dati šansu. Dao sam glas onom Pernaru, a danas mi žao......

MI
Mirkec111
23:31 25.02.2017.

Bravo gdn. Niče, povedite nas do pobjede!!!!!!!

ML
mlacic1309
22:05 25.02.2017.

Bravo gospodine Niče, vjerujem u Vas da možete nam donijeti boljitak! Mladi ste, sposobni i neiskvareni. Imate sve predispozicije da glasamo za vas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije