Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka Burilović
Povratak na članak

Predsjednik HGK: Ulazak u Schengen i usvajanje Eura je i priključivanje institucionalnoj jezgri EU

Za manje od mjesec dana,  od 1. siječnja 2023., ukidaju se tako granične kontrole na kopnenim i pomorskim graničnim prijelazima prema EU zemljama, a na proljeće, 26. ožujka 2023., u zračnim lukama.

Komentari 2

DU
Deleted user
17:41 08.12.2022.

Luka Banjaluka se veseli ulasku u Schengen. Ajde neka. Neka barem kod nekoga ima euforije jer na ulicama je nema iako je mediji pokušavaju stvoriti.

VL
VI
vidum
16:46 08.12.2022.

LJudi moji, znate li vi kako je to lipo biti bez svoji granica, bez svog novca, a uskoro i bez svog jezika. Postajemo prava država.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.