Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.10.2014. u 12:00

U razgovoru za Globus izjavio je da će Josipovića dati psiholozima na testiranje jer predsjednik pokazuje znakove dezorijentiranosti, zaborava i nesagledavanja onoga što se oko njega zbiva

Milan Kujundžić, predsjednički kandidat Saveza za Hrvatsku, kao liječnik s tridesetak godina staža izrazio je zabrinutost za zdravlje aktualnog predsjednika Ive Josipovića. U razgovoru za Globus izjavio je da će Josipovića dati psiholozima na testiranje jer predsjednik pokazuje znakove dezorijentiranosti, zaborava i nesagledavanja onoga što se oko njega zbiva. „Ja to doslovce mislim, taj pojam psihijatrijski je poznat“, elaborira doktor Kujundžić i dodaje da će Josipovića u kampanji „slistiti“. Ako je postavio dobru dijagnozu, to mu ne bi trebao biti problem.

Ivan Rude, šibenski odvjetnik, najnoviji je kandidat za predsjednika RH i to radnika šibenskog Autotransporta u stečaju. Prema pisanju Slobodne, inicijativu „Rudu na Pantovčak” odmah su i to potpisima podržali i radnici Naute Lamjane, Revije i Imunološkog zavoda koji cijene njegov rad na mjestu stečajnog upravitelja. Ivan Rude još nije formalno prihvatio kandidaturu, ali znamo li u kakvom je stanju Hrvatska, ima li boljeg kandidata od – predsjednika Hrvatske udruge stečajnih upravitelja?

Romana Vlahutin, savjetnica predsjednika RH za vanjske poslove, druga je bliska suradnica Ive Josipovića koja ga je uz smijenjenog glavnog analitičara Dejana Jovića ovih dana napustila. Vlahutin nije smijenjena, nego je otišla na visoku diplomatsku funkciju ambasadorice EU u Albaniji. Na odlasku s Pantovčaka olakšala je dušu u razgovoru za Globus i nimalo diplomatski dočarala atmosferu u Uredu predsjednika. „Na Pantovčaku je svakodnevno prisutna jedna grozna kultura trača, političkog i svakog drugog koja je potpuno besmislena i beskorisna za ovo društvo“, otkriva nam Vlahutin najveću dvorsku tajnu. I savjetnici su samo ljudi, samo što su za tračanje odlično plaćeni.

Josip Leko, predsjednik Sabora, zaposlit će na neodređeno vrijeme jednog spikera/spikericu. Što će mu? Bolje da zaposli 150 statista da sjede u sabornici kako ne bi svaki dan izgledala otužno prazna.

>> Milan Kujundžić potvrdio da ide u utrku za predsjednika

Komentara 37

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
13:20 10.10.2014.

Nema sumnje da će "građani" i "građanke" zaokružiti Josipovića jer je dobar posao obavio, blatio Hrvatsku gdje je stigao i nanio štete koliko je mogao. Po njima zaslužuje još jedan mandat da zada konačan udarac. S druge strane obespravljeni hrvatski narod se muči, želi dati glas Kujindžiću jer vidi da je najboilji kandidat, ali HDZ-ovska elita reklamira svoju "lijepu predsjednicu". U tobožnjim "anketama" uredno se lažira stanje o popularnosti i ispire narodu mozak. Kujundžić je u pravu kad kaže da će "slistiti" Josipovića. To će se svakako i dogoditi ako Josipović bude sučeljen Kujundžiću u istom TV studiju. Doista me zanima, a vjerujem i mnoge druge, kako je to Josipović tajno predavao dokumente iz hrvatske tužbe za genocid srpskoj strani? Je li to radio besplatno ili je dobivao naknadu? Možda bi o tome mogao nešto više reći i srpski "ambasador" Cvetičanin koji bi mogao biti i svjedok? Da je "uglađeni" predsjednik počeo popuštati u koncentraciji i ponašanju pokazuje i nedavni događaj zabilježen kamerama, na jednom skupu pita ga jedan čovjek kako komentira izjave profesora Jurčevića i profesora Tomca da je on (Josipović) izdajnik nacionalnih interesa Republike Hrvatske, u odgovoru na pitanje Josipović pokazuje rukom iznad sljepoočnice (dakle, na mozak) i izgovara "Luđaci, luđaci!". Nije baš uobičajeno za uštogljenog i odmjerenog "renesansnog" predsjednika Josipovića? Gdje ima dima, ima i vatre. Bit će zanimljivo saznati. Vjerujem da mu je ovo prvi i ujedno zadnji mandat.

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
13:27 10.10.2014.

Kujundžić je posve u pravu......znam iz komunikacije sa Josipovićem da on samo glumi liberalnog političara!Osobno također smatram da je on bolestan jer kako inače tumačiti činjenicu da za savjetnicu ima ubogu Zrinku Mojzeš Vrabec koja u ajboljoj varijanti može biti predsjedinica kućnog savjeta!

ZO
zoom
12:37 10.10.2014.

hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije