Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kujundžić u Koprivnici
Povratak na članak

'Predsjednik da je htio spriječiti Kamensko mogao je preko obavještajnih službi riješiti, a nije'

U Kujundžićevu društvu, uz prisustvo majke Katarine, bio je i Šimun Kopričanec, učenik četvrtog razreda Osnovne škole Đure Estera iz Koprivnice. Kujundžić ga je predstavio kao glavnog glasnogovornika i zamolio novinare da ga pitaju nešto o Vukovaru.

Komentari 5

Avatar pretorijanac
pretorijanac
17:35 10.12.2014.

Kujunđiću ... a jesi se okružio zbilja "pravim" likovima u Koprivnici, o Zriliću sve najbolje ali što će ti jedan Keleminec,Bingula i takvi likovi doktore ?? Autogol!

VL
JO
jozomali
20:08 10.12.2014.

kako mje kujuddžić gladan fotelje....to odavna nisam vidio...ovo što on radi nije kampanja....nešto slično je radio go eb els za svog v rhovnika jadnom napaćenom narodu....ovaj čovjek je jako opasan....da mi se ježi koža od takvih....ge stapov ac

VL
IS
istri
15:55 10.12.2014.

cudno sada kad zjapite za foteljom cujemo Vase ime gdje ste bili dosad? sada mislite je Moment da ali za one koji su bili tu uvjek i u dobrom i u zlo.

VL
Avatar šjorbepo
šjorbepo
17:03 10.12.2014.

Imam pitanje za Kujundđića,gdje vam je domoljublje i Hrvatstvo koje ste predali HDZ-u,a za vas se ni ne čuje .Kad padne politika HDZ-ea,sad ili za koju godinu,kojom će te vi retorikom vratiti rejting svojim biračima.Jednostavno HDZ-e nije desnica,a vi šutite,nije mi to jasno.

VL
ST
StevoSegal
15:22 10.12.2014.

Mile je malo opsjednut obavještajnim službama, pa to je metoda njegovog šefa Karamarka. Šutio je o obavještajnom podzemlju kada je HDZ štitio i krio od naroda sve Sanaderove poteze. Sada izvlači Šimuna iz škole da se javno bruka, ne ide ti Mile. Sljedeće idi sa Šimunom u Madrid na Pavelićev grob pa onda vidi što o tome misle njegovi roditelji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.