Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
unatoč dogovoru
Povratak na članak

Predsjednik Banke Cipar dao ostavku, dolazi stečajni upravitelj

Prije su vlasti kazale da će sve osim dvije najveće banke otvoriti u utorak. Središnja banka sada je objavila da će sve banke ostati zatvorene kako bi se osiguralo da cijeli bankarski sustav funkcionira ''glatko''.

Komentari 2

DU
Deleted user
10:05 26.03.2013.

O tome snuje Linić! Kulake "isplahnut" od štednje i krenimo veselo u novi partijski ciklus petoljetke. Ali, politički problem je što su sve naše banke samo formalno domaće odnosno vlasnici dionica su im velike bankarske grupacije iz EU i onda bi došlo do strahovitih "lomova"...

VL
AU
autoritet
10:49 26.03.2013.

Eto, EU donosi prosperitet gdje god se pojavi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.