Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljstvo

U Splitu bijesni građanin: Komunizam još vlada, sramite se

Kolinda Grabar-Kitarović u Splitu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
07.05.2019.
u 14:18

Ministar Lovro Kuščević, koji je bio s predsjednicom, nešto mu je odgovorio, a zatim su svi dalje prošli prema Peristilu

U povodu Dana grada i blagdana zaštitnika grada svetog Duje u Split je stigla i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je s delegacijom prolazila pokraj Đardina.

U tom trenutku muškarac je u prolazu doviknuo da se trebaju sramiti, piše Dalmacija Danas.

– Di su glasovi? 40 tisuća glasova ste poništili. Komunizam još vlada, sramite se, radite protiv naroda za svoj privilegij – vikao je nepoznati muškarac, vjerojatno misleći na prošlogodišnje odbacivanje nevažećih potpisa za referendum o Istanbulskoj konvenciji i izbornom zakonu od Ministarstva uprave.

Ministar Lovro Kuščević koji je bio u delegaciji nešto mu je odgovorio, a zatim su svi dalje prošli prema Peristilu.

Video: Perešinov avion u Hrvatskoj


 
Ključne riječi

Komentara 26

JU
juma
14:43 07.05.2019.

Kada vec idu medju narod, trebaju cuti sto narod misli o njima.

DU
Deleted user
14:58 07.05.2019.

Kako ponosno hodaju a nista nisu ucinli za Hrvatsku veliko nista.

Avatar rubinet
rubinet
14:38 07.05.2019.

Prolaznik nije u pravu! Komunizam ne vlada. Ali vlada čudna simbioza bivših komunista,djece bivših komunista, anacionalnih liberala i pravih hrvatskih domoljuba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije