Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreće lov na 10.000 potpisa
Povratak na članak

Predsjednički izbori: Koliko će u kampanji potrošiti kandidati i kako će prikupljati potpise

Koliko teške mogu biti zapreke uoči izbora, zna dalia orešković koja je na izbore u lici nije mogla jer joj stranka nije bila registrirana, a potpise na brzinu nije mogla skupiti

Komentari 10

Avatar Ernest_Fulir
Ernest_Fulir
23:22 15.11.2019.

Krivo, druze Zoka, krivo... datumi su perfektno odabrani... 22.12. ce svi pravi domoljubi, krscani i Hrvati biti kod kuce jer se sa obitelji pripremaju za blagdan mira i ljubavi, Kristovo rodjenje, koje nam daje poruku nade i ljubavi, koje okuplja obitelji i donosi radost. Tog dana ce u Hrvatskoj biti i najveci broj nasih iz dijaspore, koji po tradiciji, ne vole ljevicu i SDP. A 5.01. je jos bolji datum jer ce uz manji broj onih koji su slabijeg imovinskog stanja i koji su dugo stedjeli za zasluzeno zimovanje, na skijanju biti i ogromna vecina ljevicarsko-liberalno-elitistickih snobova za koje nece biti nikakva steta ako ne budu tu za drugi krug. Posebno ako se dogodi vrlo moguce - da u drugi krug prodju dva desna kandidata. Mozes i ti Zoki na skijanje... slobodno.

VL
KI
kikkujolme
06:16 16.11.2019.

Barbika danas ne obecava da ce Hrvatska biti medu najrazvijenijim i najprosperitetnijim zemljama EU. Nije ni rekla da ce lupiti šakom u stol............. Kolindina savjetnica Vesna Balenovic se razocarala pa tvrdi “Kolinda me ubrala, iskoristila i prevarila, pa se takva žena zove prevarant............. Ona me je prevarila, zatukla, osramotila!........ Ona je neempaticna, nekarakterna, nevjerodostojna. Ona jednostavno po moralu i poštenju više ne bi trebala biti predsjednica države! Predsjednica države mora biti karakter, a ona nije ta

VL
BA
barbaizamerike
23:23 15.11.2019.

Nemojte glasati za MilanoVic jer moze uzeti vladin avion I otici u obilazak zenine tetke u Australia ili opet sineka o drzavnom trosku voditi na Olimpijadu ili nedaj Boze uzeti tenk I napasti Slovence

VL
DU
Deleted user
23:33 15.11.2019.

Teškom mukom sam odgledao Milanovićevo gostovanje na RTK-u. Došao sam do dvije spoznaje. Prvo - predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović imati će troškove kampanje. Milanovićeva je kampanja već sada zabadav.

VL
BA
barbaizamerike
23:16 15.11.2019.

Milano Vic je puno nervozan I nema mirnocu ni mudrost za predsjednika

VL
IV
Ivicazgb
23:20 15.11.2019.

Ni jedan ne valja, ali je svakako interesantno da niti jedan bivsi predsjednik hdz-a ne smije kročiti u hdz? Kako to kako to

VL
BA
barbaizamerike
23:14 15.11.2019.

Milano Vic je cisti promasaj bez obzira sto haw Rusi podupiru

VL
MR
MrGrickle
23:39 15.11.2019.

Sve dobre stvari u životu su besplatne. Kao što smo nekad imali potpuno besplatnu zdravstvenu zaštitu i besplatno školovanje, tako ćemo sada u inat onima koji će zdrobiti milijune naših novaca - izabrati predsjednika za 0 Kuna.

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
07:57 16.11.2019.

Totalno glup i besmislen argument... da "HDZ želi smanjiti broj građana koji će glasati"! U svakom slucaju, za sve kandidate ce moci glasati isti broj gradjana, bez obzira na to koliko njih ce u vrijeme izbora biti izvan drzave. Mozda nam Milance zeli reci da na skijanje u inozemstvo uglavnom odlaze njegovi biraci odnosno crvena burzoazija?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.