Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U potrazi za modelom ustrojstva vlasti

Predsjedničke ovlasti vječna su tema, ali i nemoguća misija

12.01.2024.
u 18:47

Lako je predvidjeti da će u 2024. godini ovlasti predsjednika Republike Hrvatske biti jedna od neizostavnih tema za predsjedničke kandidate i političke stranke. Osebujan mandat aktualnog "predsjednika s karakterom" dodatan je šlagvort za raspravu o tome, kao i odnos Pantovčaka i Banskih dvora

Komentara 4

GR
Greben
23:05 12.01.2024.

Predsjednik zemlje koji je u dosadasnjem mandatu uspio uspostaviti kontakt s jednim predsjednikom (Orban) i s jednim ”predsjednikom” (Dodik), je uustinu ”Predsjednik s karakterom”. Samo pitanje je: Kakvim karakterom?

BU
burza
20:09 12.01.2024.

Zlo

Avatar Castro
Castro
20:26 12.01.2024.

Ja bio Zokiju dao pravo na oružje .. tjedan dana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije