Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JURIO PO AUTOCESTI

Predsjednica zatražila pokretanje stegovnog postupka protiv Raffanellija

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
01.02.2020.
u 20:53

Iz MORH-a su ranije potvrdili kako zapovjednik nije bio na službenom zadatku

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović zatražila je pokretanje stegovnog postupka protiv zapovjednika Hrvatske ratne mornarnice Ive Rafanellija koji se proteklih dana našao usred skandala nakon što je objavljena snimka jurnjeve službenog automobila MORH-a po autocesti, dok se u njemu nalazi upravo Rafanelli.

Podsjetimo, automobil MORH-a u kojem je bio zapovjednik Raffanelli uhvaćen je kako juri autocestom brzinom većom od 200 km/h. Nakon što je snimka izazvala zgražanje u javnosti, reagirala je i predsjednica Grabar- Kitarović koja je, kako Dnevnik Nove TV doznaje, zatražila pokretanje istrage i stegovnog postupka

Iz MORH-a su ranije potvrdili kako zapovjednik nije bio na službenom zadatku, već se vraćao kući u Tučepe, ali i da je spreman snositi sankcije.

Komentara 26

LJ
Ljubav1
21:16 01.02.2020.

Lako za toga na autocesti, a onaj "tajni agent" sto je vozio 3 puta brze gdje je ogranicenje 60?

Avatar ninja111
ninja111
21:12 01.02.2020.

da se pita marušića, ograničenje bi bilo 50... 🤣

JM
jasminko.mandura
06:19 02.02.2020.

Predsjednice to je prekršaj u prometu koji nema veze sa službom, nemojte tih još vaših 14 dana se optetečivati sa onim što nije vaš. Problem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije