Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ružica vinodola
Povratak na članak

Predsjednica u Pavlomiru: Moj nonić je imao vinograd, nakon berbe svi smo gazili grožđe

Grabar-Kitarović je otvarajući manifestaciju govorila na čakavštini, kazavši kako 'misli da je red da pozdravi na domaćoj čakavštini'

Komentari 4

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
13:55 17.08.2018.

Pročitali ste tekst Nikole Turajlića pa usporedite s ovim mojim koji je dobio žuti karton s napomenom da se Nikola obratio instituciji predsjednice ( u titino vrijeme bi ga pozvali na informativni razgovor ) karton - Prekršaj br. 3 tonetuu treba 10 domovinskih da skuži a hebiga nismo svi isti

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
12:47 17.08.2018.

Bože mili Hrvatski čuda nevidjenog! Od kada je gavran pocrnio ni jedan narod nije imao Vrhovnicu kao Tvoje najvjernije stado dvonožnih glodara i papkara. Tvoja izaslanica Madona Kolinda BBh je jedini univerzalni znalac svih postojećih ljudskih znalosti i vještina. Ova sve zna i u sve se razumije, a pogotovo umije. Pastirica, vinogradarica, čvarkarica i sve ostale narodne poslove zna i bez problema obavlja. Ratnica bez mane i straha uspostavlja novi istočni front (Uspravnicu triju mora), upravlja kao od šale ratnim zrakomlatima i zrakoplovima, gerilka bez mane i straha koja iz zasjede dočekuje USA predsjednika Trumpa. Medijalac bez greške koji tlačovu konferenciju održava na pločniku Bijelog doma. Čergari sa svojim uredom diljem Lijepe naše. Nudim okladu jedan prema deset da naša Vrhovnica zna sve obavljati što je ljudski rod izmislio. Njeno grljenje svakoga tko joj dodje pod ruku govori o njenoj ljudskosti kao í humanosti, a udaranje šakom o stol o strogosti prema griješiteljima. Naša vrhovnica je garancija da će hrvatski vjerodomoljubni dvonožni papkari završiti u Raju zemaljskom, a izrodi dvonožni papkari u bijelom svijetu. Nije ni čudo što je domicilni vjerodmoljubni dvonožni glodari i dvonožni papkari obožavaju i za Ivanu Hrvatsku proglašavaju, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.