Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMNOST NA DIJALOG
Povratak na članak

Predsjednica smatra da su se pozitivni pomaci u odnosima Srbije i RH već dogodili

Među pozitivnim pomacima nabrojala je susret ministara pravosuđa i ministara prometa, te podsjetila da je u svome uredu primila predstavnike srpske manjine, majke nestalih Srba, a jednako je učinio predsjednik Vučić koji je više puta iskazao spremnost za dijalog.

Komentari 21

DU
Deleted user
18:09 24.04.2018.

Pomak se vidi za europskog Vučica kojeg ste tako oslovili.Nazdravlje.

VL
Avatar 15545
15545
07:12 25.04.2018.

ah sto nam kraljica Srbe voli! nevidjeno! i Crvenu boju...

VL
DI
Direkt
23:02 24.04.2018.

Slika s ustaškim zastavama, em pozdravlja ustaški moto ”Za dom – spremni” kao ”stari hrvatski pozdrav”, em salutira ustašama u Argentini, dijeli im priznanja, ne ograđuje se od njihovih ekstravagantnih zahtjeva da se derogira antifašizam iz Ustava, svima njima se ona ”ponosi”, kako je izjavila zadnjeg dana boravka u Brazilu HTV-ovom novinaru...i krivica u Šešelju i Vulinu. U svoje dvorište ne volimo pogledati.

VL
DU
Deleted user
19:18 24.04.2018.

Dijalog da,međutim Predsjednica očigledno više inzistira na inom od strane koja bi morala pokazati i više inicijative i više pozitivnih pomaka.U Srbiji su na žalost uz Predsjednika,članova Vlade i parlamenta osobe koje su aktivno agitirale i sudjelovale u velikosrpskoj agresiji na Republiku Hrvatsku.Isto čine i sada i realno političkog pomaka nema.To se ogleda u insceniranju kako fizičkih tako I verbalnih ispada jednog Šešelja i uz kolorit Vulina,Dačića i ostalih političkih predstavnika.Isprika za prošlost nema,ali niti za posljednje ispade.Očigledno Srbijanske vlasti prekomjerno koriste krilaticu da je napad najbolja obrana. Dokle god hrvatska politika to dopušta dotle se javnost zaokuplja bedastoćama,neumjerenostima i nepristojnostima koje dolaze od naših istočnih susjeda.Dopustimo zapaziti da i uloga Srpske pravoslavne crkve u Hrvatskoj i te kako značajno doprinosi ovakovim odnosima,ali izraženim velikosrpstvom.Vjerujem da je većini hrvatskih građana srpske nacionalnosti,kao i svim građanima Republike Hrvatske dosta te verbalne agresije i na Predsjednici,ali i ostalim sudionicima hrvatske političke scene da već jednom jasno daju do znanja da je dosta neumjerenosti,posezanja za tuđim i agresije na zdrav razum. Vjerujem da kao i građani Hrvatske većina u Srbiji dijeli mišljenje da ima va¢nijih stvari od pozivanja na netrepeljivost.Srbija je iskusila jednog vožda zar joj je toliko stalo imati i drugog.Jedan je dovoljno iskrvario sve.

VL
AE
Aedes2017
21:44 24.04.2018.

Kako je bilo slatko skinuti Josipovića !Taj se dan slavilo. Danas ? Žena nije za prepoznati.To što ona priča nije politika već Trešnjevački plac..da mi kumica Olga oprosti !

VL
Avatar rubinet
rubinet
18:13 24.04.2018.

Draga Kolinda..glasao sam za Vas..ali ne pretjerujte s istočnim susjedima...Čemu forsiranje prijateljstva.?..Korektni susjedi.. može...i to je maksimum...

VL
KR
kruti218
19:24 24.04.2018.

najveći pomak je kaj su otkantali onog cigića vulina

VL
DU
Deleted user
21:01 24.04.2018.

samo ispraznice....

VL
DU
Deleted user
22:02 24.04.2018.

poslije politickog genija velikog dr Franje Tuđmana uz postovanje kgk funkciju predsjednika drzave hrvatske treba redefinirati i ta funkcija mora biti samo pocasna.. ...ovako svakim danom postaje besmislenija i nepotrebnija...

VL
MX
Mister X
19:35 24.04.2018.

Predsjednica smatra da su se pozitivni pomaci u odnosima Srbije i RH već dogodili.. Ja to ne vidim ni kad sam pijan i drogiran u istom momentu ,,,. Prtjerivanje zabraneulaska Šešelj više ne govori ono što je nekada joj odgovorioio našoj predsjhednici i odmah je odnos ko Bog Sa Srbijom; a ako nam bez suda dozvole muslimani i islamisti gradnju Pelješkog mosta onda su odnosi i sa Bih jaki pametni...

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
23:55 24.04.2018.

Debela se otrgnula i vodi neku svoju politiku. Nema šansi za drug mandat. i

VL
RO
rotuutor
18:10 24.04.2018.

Samo neka KGK slusa savjetnika Pola Bagi Pola Meni ,lose ce proci.Tu budalastu izjavu mogao joj je savjetovati taj tipus.Sa Srbima nikad dobro.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.