Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgovarali o stanju u obrambenom sektoru

Predsjednica se sastala s novim ministrom obrane

Grabar-Kitarović i Buljević
Foto: Ured predsjednice
26.01.2016.
u 15:54

U priopćenju se navodi da su tom prigodom predsjednica Grabar-Kitarović i ministar Buljević razgovarali o stanju u obrambenom sektoru

Predsjednica Republike Hrvatske i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga Republike Hrvatske  Kolinda Grabar-Kitarović primila je novog ministra obrane Josipa Buljevića, priopćio je Ured predsjednice.

U priopćenju se navodi da su tom prigodom predsjednica Grabar-Kitarović i ministar Buljević razgovarali o stanju u obrambenom sektoru te planovima i projektima Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH u narednom razdoblju, budući da je i to dio ustavom propisanih ovlasti Predsjednice Republike.

Poseban naglasak, dodaje se u nastavku, stavljen je na međunarodni kontekst, osobito u pogledu suradnje u okviru NATO-a te je dogovorena dinamika redovitih sastanaka na kojima će se raspravljati o daljnjim koracima modernizacije i razvoja Oružanih snaga RH, u svrhu vođenja usklađene obrambene politike Republike Hrvatske.

>> Kolinda Grabar-Kitarović i Borut Pahor na neformalnom radnom ručku

Komentara 23

BA
barbaizamerike
16:27 26.01.2016.

pravi ljudi na pravom mistu lipa ona slika pozadi ali nije zasjenila nasu predsjednicu

Avatar germanikus
germanikus
16:58 26.01.2016.

Pa ništa neobično ,,gospođa izgleda i vlastitog supruga poziva na ,,sastanake,,!Koja lakrdija..... donedavno je bio njezin savjetnik a sad se službeno sastaju!Bože mili kakvi krkani vode ovu državu!

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:07 26.01.2016.

Kad ce se sastati sa ministrom branitelja( uskoro bivsim)?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije