Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJLJEPŠA ZAHVALA

VIDEO Predsjednica se pjesmom zahvalila Slavoniji: 'Tako se druži, a ne po protokolu i ukočeno!'

kolinda grabar kitarović
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
03.03.2017.
u 22:24

- Svaka čast predsjednice, imate prekrasan glas i tako lijepo pjevate. Nama Požežanima je bila velika čast družiti se s vama!

'Od srca zahvaljujem svim žiteljima Požeško-slavonske županije na gostoprimstvu protekla četiri dana. 

Pjesma je najljepša zahvala Slavoniji...' - napisala je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na svom Facebook profilu.

Građani su oduševljeni njenom gestom, pa su opuštenu atmosferu gdje je predsjednica od srca zapjevala zasuli pozitivnim komentarima. 

- Svaka čast predsjednice, imate prekrasan glas i tako lijepo pjevate. Nama Požežanima je bila velika čast družiti se s vama!

>> Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović otvorila 50. Šokačko sijelo u Županji

>> Predsjednica ispratila hrvatske vojnike na opasnu misiju u Afganistan

Komentara 39

ZR
Ze Roberto u
22:43 03.03.2017.

Drugovi ovakovo nešto ne mogu ni zamisliti!.....Drugovi ovo je naša Domovina, ovo je naša Hrvatska!!

TR
TrvtkoKomadina01
23:38 03.03.2017.

Savakom normalnom Hrvatu i domoljubu velika je čast i ugoda što imamo takvu predsjednicu, a ostala bagra neka se izjeda dok ih zakon ne lustrira

SU
suton9
22:57 03.03.2017.

Samo tako predsjednice, svugdje gdje dođete velika većina sugrađana je izrazito vesela zbog dolaska i potpore napaćenom narodu. Za dva prethodnika ovakav doček i ispraćaj, bio je samo neostvareni san, mada su svo vrijeme imali potporu i nerealnu prezentaciju kroz medije, za razliku od Vas, no to nije bitno, Vi Predsjednice imate potporu građana, što je sigurno puno, puno bitnije, odnosno, presudno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije