Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stručni nalaz

Predsjednica Republike ne odustaje od preseljenja s Pantovčaka

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
24.03.2016.
u 14:27

Povjerenstvo je danas zaključilo da će na sljedećoj sjednici DUUDI-ju predati stručni nalaz te time, "sukladno Odluci o pokretanju postupka za određivanje sjedišta predsjednice, ispuniti svoju zadaću i okončati rad".

Povjerenstvo za izradu stručnog nalaza o smještajnim potrebama Ureda predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović uskoro će Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) predati stručni nalaz na osnovi kojega će DUUDI ponuditi odgovarajuće objekte u vlasništvu države za moguće preseljenje Ureda, priopćio je Pantovčak nakon sjednice Povjerenstva na kojoj je prvi put sudjelovao predstojnik DUUDI-ja Tomislav Boban.

Povjerenstvo je danas zaključilo da će na sljedećoj sjednici DUUDI-ju predati Stručni nalaz te time, "sukladno Odluci o pokretanju postupka za određivanje sjedišta predsjednice, ispuniti svoju zadaću i okončati rad".

Temeljem kriterija definiranih u Stručnom nalazu o smještajnim potrebama, DUUDI će ponuditi odgovarajuće objekte u vlasništvu Republike Hrvatske za moguće preseljenje Ureda predsjednice Republike Hrvatske, podsjeća Ured predsjednice. 

Predstojnik DUUDI-ja Tomislav Boban izrazio je zadovoljstvo što DUUDI aktivno sudjeluje u iznalaženju najboljeg prostora za Ured predsjednice, navodi se u priopćenju.

Na sjednici je rekapituliran dosadašnji tijek rada Povjerenstva, navodi se, a Boban je Povjerenstvo izvijestio o stavljanju izvan snage "Odluke Vlade kojom je, bez poštivanja procedure, Uredu predsjednice na korištenje ustupljen objekt u Visokoj ulici“.

„Povjerenstvo je predstojnika DUUDI-ja izvijestilo o namjeri izdvajanja Zelene vile koja obuhvaća dva objekta iz kompleksa Pantovčak i njihova povrata DUUDI-ju, kao i vinograda u Samoboru kojim, isto tako, trenutačno upravlja Ured predsjednice. Dogovoreno je da se primopredaja navedenih objekata i vinograda izvrši u prvoj polovici travnja“, stoji u priopćenju.

>> Predsjednica nije odustala od preseljenja Ureda, moguća lokacija Opatička 10

Komentara 29

Avatar firebird
firebird
16:03 24.03.2016.

Nasa Kraljica, jos da premijer dodje pameti.:-))

Avatar firebird
firebird
15:56 24.03.2016.

Ova Hrvatska predsjednica zasluzuje samo najbolje, pravo osvjezenje nakon dvojice predhodnika.

DU
Deleted user
15:26 24.03.2016.

Nisam niti sumnjao, Kolinda je pametna i razumna žena, prošle godine je Ured predsjednice uštedio 5 milijuna kuna racionalnim vođenjem Ureda, ove godine vlada je smanjila proračun ureda za približno tri milijuna kuna sa čim se predsjednica složila, preseliti će se čim joj ponude adekvatnu lokaciju, nije nasjela na luđačko ponašanje i podmetanje onog izbezumljenog, širitelja mržnje i podjela, bivšeg, dobro poznatog pod nadimkom Psiho...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije