Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatvaranje granica

Predsjednica Republike Grabar-Kitarović razgovarala s ministrom Orepićem o migrantskoj krizi

Kolinda Grabar Kitarović i Vlaho Orepić
Foto: Ured predsjednice
09.03.2016.
u 15:09

Predsjednica Grabar-Kitarović i ministar Orepić složili su se kako se ključni procesi trenutno odvijaju na makedonsko-grčkoj granici.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i ministar Vlaho Orepić razgovarali su danas o aktualnim temama, a prvenstveno o migrantskoj krizi i svim njezinim međunarodnim, sigurnosnim i humanitarnim aspektima, priopćio je Ured predsjednice.

Poseban naglasak stavljen je na odluku o zatvaranju granica na migrantskoj ruti na kojoj se nalazi i Republika Hrvatska, pri čemu su se složili kako se ključni procesi trenutno odvijaju na makedonsko-grčkoj granici.

Naglašena je važnost daljnje suradnje kako sa svim susjednim državama tako i sa svim zemljama na migrantskoj ruti jer se samo zajedničkim i usuglašenim djelovanjem može odgovoriti na sve izazove migrantske krize, stoji u priopćenju.

>> Orepić: Organizirat ću hitan sastanak s Pupovcem

Komentara 13

KA
kajinx
15:49 09.03.2016.

Nikad ne zaboraviti slike hrvatskih policajaca ubijenih i iznakaženih u Borovu selu od strane nekakvih nesretnika. Te zlikovce i sadiste Orepić zove "nekavi nesretnici" !!! Orepiću, ti si proslošt za sve koji vole Hrvatsku i ne zaboravljaju svoje žrtve.

PI
pinkec
17:35 09.03.2016.

Predsjednice K. Grabar Kitarovic, imate potporu od 90% Hrvata-glasaca, pobrinute se za nacionalnu sigurnost Hrvatske drzave!

DU
Deleted user
16:12 09.03.2016.

Ma koga boli briga za migrantsku krizu. Prvo, ionako ćemo motati raditi po uputama bruxellesa, drugo, migranti ne pretstavljaju nikakvu prijetnju za nas a posebno nisu pitanje nacionalne sigurnosti. Ma da su svi do jednog teroristi, niti jedan od njihh ionako ne želi u hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije