Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pantovčak

Predsjednica Republike 400 će tisuća kuna podijeliti siromašnima

Kolinda
Foto: Hrvoje Jelavić/Igor Kralj/PIXSELL
25.02.2015.
u 20:20

Prema kojim kriterijima će se dijeliti novac, zasad nije poznato

Komentara 49

MK
moram.komentirati
20:56 25.02.2015.

kada netko u ovoj zemlji učini nešto dobro, ne valja. Kad ne učini, ne valja. Valja izgleda samo ako je ljevičar...

SM
smrik
20:53 25.02.2015.

Baš su ovi komunjare brzi, čim je novi članak evo ih hajde navedite jednog političara da je to napravio, jedan savjetnik manje ievo može se

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
21:10 25.02.2015.

Kolinda ce puno toga popraviti sto su pokvarila njezina dva prethodnika, ona je za nedjelju dana napravila vise nego prethodnici u 15 godina. Prvi pomak nakon smrti dr. Franje Tudjmana. Ovim pljuvacima, ljevicarskim komentatorima ova "mala suma" nije smetala kodd Ive Josipovica koji su je osmislili a Kolinda preuzela "obavezu" . To je sitnica prema onome sto ona radi i sto ce napraviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije