Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASILA SE PREDSJEDNICA

'Izjave koje potiču nesnošljivost i rasizam neprihvatljive su'

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u Kninu
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/2
18.08.2019.
u 18:36

Nasuprot netrpeljivosti pojedinaca, u hrvatskoj službi vanjskih poslova promicat će se domoljublje, profesionalnost, otvorenost prema svijetu i zaštita hrvatskih državnih interesa te vrijednosti na kojima je utemeljena moderna hrvatska država - poručila je predsjednica

Izjave koje potiču nesnošljivost i rasizam neprihvatljive su, objavila je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Twitteru, kao reakciju na slučaj prve tajnice hrvatskog veleposlanstva u Berlinu Elizabete Mađarević koja tvrdi da joj je Facebooku profil s rasističkim i homofobnim komentarima hakiran.

Nasuprot netrpeljivosti pojedinaca, u hrvatskoj službi vanjskih poslova promicat će se domoljublje, profesionalnost, otvorenost prema svijetu i zaštita hrvatskih državnih interesa te vrijednosti na kojima je utemeljena moderna hrvatska država, poručila je predsjednica te pozdravila brzu reakciju ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana koji ju  je odmah izvijestio o koracima koje poduzima i činjenicama koje se utvrđuju u slučaju djelatnice veleposlanstva u Berlinu. 

 

 

Komentara 54

Avatar Le-Freak
Le-Freak
19:40 18.08.2019.

Kloaka, Porype i Brkoni je jedan te isti poremeceni. Izvirno Kamocemo-Nin. Ima 100injak nickova kao i mnogi drugi jugici ovdje.

DD
ddh
19:02 18.08.2019.

Prvo treba pitati administratora, zbog cega prostacki pamflet , prostaka koji se potpisuje sa Kloaka_p755x nije odstranjen i to iako su tu povrijedjana sva prava ponasanja. Adrugo pitanje je, zbog cega nitko ne kaze, da je Madjarevicka crveni kadar, kadar Milanovica. Ta "dama" je radila za crvenog Mimicu i nitko me ne moze razuvjeriti, da je na tom polozaju bio netko, tko ne pripada SDP-u. Pa Milanovicevci su po dolasku na vlast, kako 2000-te tako i 2011-te, mjenjali cak i portire i cistacice po poslanstvima, a onda bi postavili na super EU-placu nekoga, tko ne dolazi iz crvenog tora. Malo vjerojatno.

IK
ikbmibm
19:46 18.08.2019.

Uzalud vam trud sviraći...hi,hi,hi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije