Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Maras:

'Orešković je izjurio i otkazao sjednicu pola sata prije, to se još nikad nije dogodilo'

Premijer Orešković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
02.06.2016.
u 22:51

Premijerovu šutnju na Twitteru je kritizirala bivša premijerka Jadranka Kosor, koja je ustvrdila da je nedopustivo da Orešković "ignorira javnost"

Današnja odgoda sjednice Vlade zbog, kako su rekli u Vladi, iznenadnih obveza premijera Tihomira Oreškovića, te premijerov žurni odlazak iz Banskih dvora, zbunili su hrvatsku javnost. U medijima i na društvenim mrežama pojavljuju se različite teorije, ali službenih informacija nema. O slučaju se ne oglašavaju ni vladajući, ali ni oporba.

SDP-ov saborski zastupnik Gordan Maras u Otvorenom na HTV-u osvrnuo se na Oreškovićev odlazak.

- Danas je Orešković izjurio i otkazao Vladu pola sada prije sjednice, to se nikad nije dogodilo u Republici Hrvatskoj otkad ja pamtim. To je jedna neizdrživa situacija. Najveća šteta za Republiku Hrvatsku bi bilo da se ovakva situacija održi - rekao je Maras.

Bivša premijerka Jadranka Kosor na Twitteru je kritizirala premijerovu šutnju ustvrdivši da je nedopustivo da Orešković "ignorira javnost".

- Ovo je država! U demokratskoj državi premijer ne može šutjeti o otkazivanju sjednice Vlade i skrivati se - napisala je Kosor.

Bivši pomoćnik ministra branitelja Bojan Glavašević na Twitteru je napao prvog potpredsjednika Tomislava Karamarka tvrdeći da ruši Vladu da ne bi sam bio srušen.

- Karamarkov kukavičluk: nema hrabrosti za ostavku ni za suočavanje s opozivom, pa gura zemlju u krizu. Taj domoljublja vidio nije - napisao je Glavašević.

 

>> Sjednica Vlade odgođena, premijer neočekivano napustio Banske dvore

>> 'Možda je premijeru cijev pukla doma. Nemam pojma'

Komentara 49

JU
juma
23:09 02.06.2016.

Ako smatrate novinarstvom praćenje nečijih objava na društvenim mrežama, onda barem izaberite osobe koje imaju nešto za reći i čije riječi imaju političku težinu.

GR
greenvest
23:53 02.06.2016.

Javio se Gordan Maras, čovjek koji nije htio služiti vojni rok nego ga je odslužio na Iblerovom Trgu...čovjek iz SDP-a zadužen od partije da se "uvuče" Svjetskom UFC šampionu Stipi Miočiću i da ga pridobi za komunističke potrebe...vidljivo sa facebooka Stipe miočića...

KA
kapunjohan
23:35 02.06.2016.

Političari u hrvatskoj ne shvaćaju da je njihova uloga da doprinesu napredku države i da je nedopustivo, da se ponašaju kao dvije suprostavljene strane na sudu, nezadovoljni kad gube i za spor uvijek optužuju onog drugog. Političarima treba skinuti bonitete i plaće na nivo prosječne plaće u državi, pa kad se izradi godišnja bilanca ekonomskih i drugih pokazatelja boljega života i gospodarske stabilnosti države, imaju pravo na isplatu ,,nagrada,, razmjerno rezultatu. Ovako njima je uvijek dobro a onim u oporbi , što gore u državi njima bolje, pa onda nije teško naći komentatore tipa Glavašević, koji nebi nikad došao u tu poziciju da nije bilo oca Heroja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije