Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva objava

Kolinda Grabar Kitarović na Instagramu poručila da radi i u nedjelju

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Instagram
1/2
15.03.2015.
u 11:29

U trenucima pisanja teksta profil predsjednice Kolinde Grabar Kitarović je imao više od 400 pratitelja, ali ta se brojka sada brzo mijenja iz minute u minutu.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je od početka mandata vrlo aktivna na društvenim mrežama. Od danas objavu njezinih fotografija možete pratiti i na Instagramu gdje je jutros objavila svolju prvu fotografiju.

Sudeći prema ovoj prvoj objavi na Instagramu, predsjednica radi i u nedjelju jer uz fotografiju piše 'Workin' all day! #pantovcak. Fotografija nije najbolje kvalitete i ne koristi mogućnosti Instagrama da se uljepšaju fotografije. U trenucima pisanja teksta profil predsjednice je imao više od 400 pratitelja, ali ta se brojka sada brzo mijenja iz minute u minutu.

Na Facebooku na kojem je i najaktivnija, Kolinda Grabar Kitarović ima 184 857 fanova, dok njezin račun an Twitteru prati 4 259 ljudi. Sa svim ovim računima predsjednica je najaktivnija političarka od svih koji su trenutno na dužnosti. Bivši predsjednik Ivo Josipović je bio aktivan na Facebooku ali je primjerice posve zapostavio Twitter. 

>> Prvo natjecanje koje je otvorila predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović

Komentara 93

TO
tolitol
12:21 15.03.2015.

Obožavam ove članke s potpisom "večernji.hr" jer se valjda autor ne usudi potpisati. Vjerojatno od srama. A što se tiče nedjelje i dežurnih pljuvača, žena radi kao što rade i desetci tisuća ljudi u ovoj zemlji nedjeljom. Neki, poput nje zato što imaju posla, drugi zato što u ovoj zemlji moramo šopingirati. Da posjetim, kod nas je referendumska inicijativa za zatvaranje trgovina nedjeljom neslavno propala zbog nedostatnog broja potpisa. Tako da bi svi oni koji KGK predbacuju da je loša katolkinja trebali zatvoriti svoja zločesta usta.

L0
luena 01
12:27 15.03.2015.

Vidim da nekima smeta sto predsjednica radi nedjeljom .... U politici nema svetka ni petka pa ni ona nije jedini politicar u svijetu koji radi nedjeljom .... Koje zlobe kod vas malih SDP-a.... Josipovic je nedjeljom sjedio na spici ispijajucii kavu sa gradjanima ,da mu se i to ne pise kao radno vrijeme il opusteni vikend?

PR
progranik
12:11 15.03.2015.

Ovi Rezimski novinari krepat ce od zavisti i tuge za Yusipovicem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije