Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskrsna čestitka

Predsjednica Grabar-Kitarović i Željko Reiner čestitali Uskrs

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Autori: Vecernji.hr, Hina
25.03.2016.
u 12:50

Želim da nas ozračje Uskrsa još više potakne na promicanje milosrđa, kao snaga društva i izraz želje za boljim životom svakog čovjeka u našoj domovini, poručila je u čestitki predsjednica

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović uputila je uskrsnu čestitku svim kršćanskim vjernicima zaželjevši da ih ozračje Uskrsa još više potakne na promicanje milosrđa.

"Svim kršćanskim vjernicima, srdačno čestitam najveći kršćanski blagdan. Želim da nas ozračje Uskrsa još više potakne na promicanje milosrđa, kao snaga društva i izraz želje za boljim životom svakog čovjeka u našoj domovini. Neka Radost Uskrsa bude prisutna u našim srcima i domovima“, stoji u čestitci Predsjednice Republike.

I predsjednik Sabora Željko Reiner uputio je čestitku.

"Isusova žrtva na križu i svjetlo njegovog uskrsnuća nose u sebi poruku ljubavi, nade i milosrđa. U našem svijetu patnji, zebnje, rastućeg nepovjerenja i narušenih međuljudskih odnosa uslijed nemira, ratova i ekonomskih kriza uskrsli Krist nam daje snagu da budemo ustrajni u izgradnji društva utemeljenog na solidarnosti, uzajamnom poštovanju, toleranciji i dijalogu. U ime Hrvatskog sabora i u svoje osobno, upućujem vam čestitke povodom Uskrsa u želji da predstojeće blagdane provedete u miru, ljubavi i veselju s najbližima. Sretan i blagoslovljen Uskrs!", stoji u Reinerovoj čestitci.

>> Pročitajte uskrsnu poruku kardinala Josipa Bozanića

Komentara 3

MO
mobitel20
16:10 25.03.2016.

I Vama, i svim ljudima dobre volje, Sretan Uskrs !

MI
mislav22
17:56 25.03.2016.

licemjerka,pametnom dosta

RE
rem
12:53 26.03.2016.

Kako lijepa čestitka od naše predsjednice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije