Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završetak ramazana
Povratak na članak

Predsjednica i premijer na iftaru: Među prvima smo priznali Islam kao službenu religiju

Nazočne je kao domaćin pozdravio zagrebački muftija i predsjednik Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj Aziz ef. Hasanović koji je poručio kako islam uči "da su svi ljudi po ishodištu braća i da potječu od zajedničkog im oca Adema/Adama i Have/Eve ta da ih veže ljudstvo i ljudskost kao zajednička nit

Komentari 4

ZI
zip123
09:36 04.06.2019.

Ovi koji pljuju bez razmisljanja neko se prosetaju do dzamije i neka vide popis poginulih u odbrani republike Hrvatske sa svim njihovim podatcima pa mogu provjeravati.Onda neka se prosetaju po Mirogoju,Mirosevcu i Markovu polju.

VL
CR
CroZrakomlatNo1
07:34 04.06.2019.

Velika nesreca za hrvatski narod! Ali budimo mirni! Mi Hrvati smo Bogu dragam najmiliji na Zemlji! Nakon sto su Jevreji ubili njegovog sina polako polako postalo je jasno svima da je Bog izabrao njemu mile Hrvate za svoj narod! Bog stoji uz nas i stiti nas i pomaze. Zato nama niko nista ne moze jer smo uz Boga nepobjedljivi!!!!! Molitvom zahvalimo dragom Bogu!

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
01:06 04.06.2019.

Konačno da Hrvatsko Poglavarstvo zajednički učini nešto korisno za neovisnu dražavu. Jedinstvo sa našim Hrvatskim cvijećem, braćom po oružju i polubraćom po vjeri (ako Alah da uskoro i braćom) treba graditi na zajedničkim temeljima i interesima. Hrvatski izrodi u stampedu napuštaju neovisnu, demokrastku i prosperitetnu državu i već nam nedostaje tegleće marve, a Hvala Alahu ove ima u izobilju medju Hrvatskim cvijećem u bližem i daljem, okruženju, na Balkanu a po potrebi i na Levantu, a treba joj samo otvoriti granične kapije. Alternativa je da angažiramo indijskle parije, koji su zahvalni i spremni da rintaju za šaku riže (u početku), a poslije se izbezobraze i traže kruha bez motike, kao njihovi srodnici Romi. U svakom slučaju u našoj neovisnoj državi nam ne gine hrvatski melting pot i pitanje je da li će se novi Hrvati klanjati Alahu ili čak dvojcu Šivu i Višnu.Vjeodomoíljube ovo ne treba sjekirati, jer je Svevišnji jedan i nebitno je kako se zove, samo da bude najvjernije stado u njegovoj protekcijskoj milosti, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.