Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U petak u 16 sati

Predsjednica i premijer dogovorili sastanak Vijeća za nacionalnu sigurnost

kolinda milanovic
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
16.09.2015.
u 14:41

Jasno je kako će teme sastanka Vijeća za nacionalnu sigurnost biti vezane uz izbjegličku krizu, odnosno za ulazak, prihvat i tretman izbjeglica koje su od danas počele prelaziti hrvatsku granicu

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i premijer Zoran Milanović dogovorili su se da će se sastanak Vijeća za nacionalnu sigurnost održati u zgradi Hrvatskog sabora u petak u 16 sati. Ovu informaciju potvrdio nam je glasnogovornik Vlade Nikola Jelić.

Jasno je kako će teme sastanka Vijeća za nacionalnu sigurnost biti vezane uz izbjegličku krizu, odnosno za ulazak, prihvat i tretman izbjeglica koje su od danas počele prelaziti hrvatsku granicu. Fokus će, sasvim sigurno, biti na sigurnosnim aspektima činjenice da će u Hrvatsku ući više tisuća osoba iz Sirije, ali i iz Afganistana, Iraka, nestabilnih država sjeveroistočne Afrike... – odnosno država u kojima su snažno prisutne terorističke organizacije.

>> Volonteri u Tovarniku: Izbjeglice su dehidrirane i izmučene, pune žuljeva i s kroničnim bolestima

>> Podijeljene reakcije u Tovarniku: Jedni izbjeglicama nose hranu, drugi ne skrivaju strah

Komentara 19

Avatar majmunranko
majmunranko
15:15 16.09.2015.

Na toj sjednici treba odmah uhapsiti Milanovića, Ostojića i ostale iz kukuriku-četničke ekipe zbog veleizdaje.

OX
oxymoron
15:12 16.09.2015.

Hrvatska treba predsjednicki sustav.

DU
Deleted user
15:29 16.09.2015.

Pristao je jedino sto su izbori uskoro, a ova situacija za izbjeglicama kako god bude, bice njegova ogdovornost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije