Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crobarometar

Predsjednica gubi potporu, ali je i dalje najpopularnija

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
26.02.2019.
u 20:22

O premijeru Plenkoviću 39 posto ispitanih ima pozitivan, a 54 posto negativan dojam

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović gubi potporu birača. Njezinu politiku odobrava 48 posto ispitanika, pokazuje novi Crobarometar za Novu TV.

No unatoč padu potpore za svoj rad, i dalje je najpopularnija i na 63 posto građana ona ostavlja pozitivan dojam. Predsjednica GLAS-a Anka Mrak Taritaš može računati na 42 posto potpore birača, o Milanu Bandiću pozitivan dojam ima 42 posto ispitanika, dok Božo Petrov može računati na potporu 40 posto građana koji o njemu imaju pozitivan dojam.

O šefici START-a Daliji Orešković pozitivan dojam ima 39 posto ispitanika. Ivan Vilibor Sinčić dramatično gubi na popularnosti i o njemu pozitivan dojam ima 37 posto ispitanika. O premijeru Plenkoviću 39 posto ispitanih ima pozitivan, a 54 posto negativan dojam.

VIDEO Kolinda Grabar-Kitarović - Obraćanje predsjednice u povodu 4 godine mandata:

Komentara 53

DU
Deleted user
20:46 26.02.2019.

HDZ je s pupavcem i razdjelnikom završio eru vladanja, ne dogodilo se nikad više. Obuljen umjesto Hasanbegovića ne moguće zaboraviti. Možete vi reći u anketama što god hoćete, vidjet će te svoje dobro jutro.

PR
prajdali100
20:52 26.02.2019.

Bio sam presretan kada je KGK poslala lignju u ropotarnicu povijesti.Ali naša predsjednica je već povukla čitav niz razočaravajućih, čitaj neoprostivih, poteza.Dolazak Vučića, odlazak na noge popu koji je pjevao četničke pjesme, pametovanje oko ZDS, mutne stvari oko nabave F16, doktorat, šutnja oko lakrdije sa Budimirom Lončarom,Mamić...... PREVIŠE ! Svatko me može jednom prevariti ali drugi put neće !!!!!

Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
21:45 26.02.2019.

Što se može, ako joj desničari daju glasove neće joj dati HDZ-ovce po naputku ljekarkinog sina. Znači gubi. Daju li joj HDZ-ovci potporu, opet gubi jer će joj nedostajati 'marginalni glasovi'. Glasove levičara i tako neće dobiti jer je oni patološki mrze iako ni sami ne znaju zašto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije