Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pantovčak

Predsjednica Grabar-Kitarović primila ministra vanjskih poslova Miru Kovača

kolinda grabar kitarović i miro kovač
Foto: Ured predsjednice
25.01.2016.
u 13:34

Posebni naglasak stavljen je na inicijativu Jadran - Baltik - Crno more, zatim na suradnju u okviru Europske unije i NATO-a kao i na području jugoistočne Europe.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović primila je ministra vanjskih i europskih poslova dr. sc. Miru Kovača. Predsjednica Grabar-Kitarović je ministra Kovača upoznala sa svim svojim strateškim smjernicama vanjske politike, koje proizlaze iz njezinih Ustavnih ovlasti.

Posebni naglasak stavljen je na inicijativu Jadran - Baltik - Crno more, zatim na suradnju u okviru Europske unije i NATO-a kao i na području jugoistočne Europe. Dogovoreni su modaliteti daljnje suradnje i redovite razmjene mišljenja u cilju usklađenog vanjskopolitičkog djelovanja.

>> Karamarko: Vraćaju se državni tajnici

Komentara 22

Avatar mama mia
mama mia
15:02 25.01.2016.

Miro, kud god kreneš ne zaboravi reći kako je naša precjednica jedna među 4 ako ne i najljepša političarka RH to je vrlo bitna stvar i nikako nemoj to zaboravit napomeniti to je za nas Hrvate vrlo važno

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
13:59 25.01.2016.

Još danas očekujemo povlačenje kandidature one Vesne Pusić koja se stalno češe kao da ima buhe za generalnu sekretarku UN-a. Ta sramota mora biti okončana što prije. Plus, ispriku svim susjednim državama zbog brojnih uvreda koje su im u zadnjih 6 mjeseci uputili sumanuti Zoka Koka i Ranko Rakija.

Avatar mama mia
mama mia
14:52 25.01.2016.

Jel mu objasnila kako se gdje treba postaviti kakvo je njeno stajalište i kako bi se on trebao njenog stajališta pridržavat jer ona je Kraljica nju se sluša a pošto nju na zapadu Evrope baš ne doživljavaju nek gleda dada ju na sva usta hvali nek prića kako je Kraljica Hrvata jedna među najljepšim politićarima koje RH ima nek im to bude jasno ako to do sad nisu primjetili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije