Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Predsjednica Grabar-Kitarović zbog sastanaka produljila svoj boravak u SAD-u za još dva dana

Naslovnica 7.1.
Foto: VL
07.01.2017.
u 00:00

Tajnovitost “turneje” predsjednice u SAD-u ponukala je trojicu građana da je prijave Povjerenstvu za sprječavanje sukoba interesa

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, suprotno najavama, čak objavama nekih medija da je navodno “sletjela” u Zagreb – nije se danas vratila iz SAD-a u Hrvatsku, nego je produljila svoj boravak u SAD-u za još dva dana “iznad plana”!

Krenut će u Zagreb, kako neslužbeno najavljuju na Pantovčaku, u subotu. Do produljivanja boravka došlo je jer su se predsjednici otvorile još neke mogućnosti za razgovore s predstavnicima američkog političkog života.

Kako u hrvatskim medijima već danima traje rasprava o tajnovitosti novogodišnje “turneje” hrvatske predsjednice u SAD-u, koja je ponukala čak trojicu građana da je prijave Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa s, očito sumnjom da je riječ o privatnom putu o državnom trošku – vijest da je predsjednica odlučila i produljiti “sporni” put sigurno će još dodatno zapaliti žar kod kritičara.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u našem e-izdanju

Donosimo i sljedeće teme:

>>Arbitraža s MOL-om koštala 30 milijuna $

>>Intervju Nikica Valentić u Obzoru: Povratak Ine nacionalni je interes koji treba podržati

>>Iz Afrike u Europu sprema se 15 milijuna migranata

>>Kostelić: Dosta je! Imao sam 14 operacija, ne mogu više

Foto: VLm

Komentara 135

ER
eragram
20:45 06.01.2017.

Umjesto da se odmara doma s obitelji Ona suprotno svim dosadašnjim predsjednicima, ide delati za blagdane! A problem je očito dijelom i to što nije u regionu!

BE
beitsche
20:52 06.01.2017.

Svaka cast predsjednice. Kad crveni lude znaci da dobro radis. .dopeljaj nam nove zrakoplove I najnovije raketne sisteme. .

CP
Cviet Prigorja
20:59 06.01.2017.

Živčani bi mogli posjetiti Titov brod Galeb kojim je krstario mjesecima. I zemite si Bronhi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije