Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog prehlade

Grabar-Kitarović otkazala današnje aktivnosti, popodne objavljuje datum izbora

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
05.10.2015.
u 13:51

Poslanica predsjednice Republike u kojoj će objaviti datum parlamentarnih izbora ići će kako je i najavljeno u kasnim poslijepodnevnim satima, odgovaraju iz Ureda predsjednice.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović zbog prehlade je odgodila sve za danas najavljene aktivnosti, doznaje se iz njenog ureda.

Poslanica predsjednice Republike u kojoj će objaviti datum parlamentarnih izbora ići će kako je i najavljeno u poslijepodnevnim satima, odgovaraju iz Ureda predsjednice. HRT javlja kako će se predsjednica javnosti obratiti u 16.30 sati.

Predsjednica je u 14 sati trebala nazočiti otvaranju Majčinskog doma u Dječjem domu Zagreb te održati prijam za izaslanstvo Ministarstva unutarnjih poslova u prigodi obilježavanja Dana policije u 18 sati. 

>> Predsjednica u poslanici raspisuje izbore, a želi da budu što prije

Komentara 45

Avatar Oluja 2015
Oluja 2015
14:06 05.10.2015.

Evo zore , evo dana , kukurikavci druga Zorana su na vlasti još nekoliko dana ! Dosta su kokošarili i bili svrha sami sebi . Hrvatskom trebaju upravljati Hrvati a ne neki koji kažu da je Hrvatska slučajna država . . A njihovi komunisti slučajno ili ne nisu glasali za samostalnu Hrvatsku , niti su je ikada željeli . Njihova jugoslavija je propala , zato ni ne vole Hrvatsku ta djeca partizana i udbaša .

BO
borovina1981
14:10 05.10.2015.

Čemu drama u naslovu????? Zbog kukurikavaca? Da pomisle kako će potrajati još malo?

DE
desnooo
14:21 05.10.2015.

ozdravi nam predsjednice!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije