Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Telefonski poziv

Predsjednica čestitala kancelarki Merkel na četvrtom mandatu

Kolinda Grabar Kitarović
Zarko Basic/PIXSELL
17.03.2018.
u 08:26

Predsjednica Grabar-Kitarović i kancelarka Merkel 'razgovarale su o budućnosti Europske unije i odlučnosti Hrvatske da bude dijelom njezine jezgre kao i o stanju u jugoistočnoj Europi'

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u telefonskom razgovoru je čestitala njemačkoj kancelarki Angeli Merkel na početku četvrtog mandata na čelu njemačke vlade, priopćio je u petak predsjedničin ured.

Predsjednica Grabar-Kitarović i kancelarka Merkel "razgovarale su o budućnosti Europske unije i odlučnosti Hrvatske da bude dijelom njezine jezgre kao i o stanju u jugoistočnoj Europi", navodi se u priopćenju.

"Merkel je pozdravila nedavni posjet srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića Zagrebu i istaknula važnost stabilnosti Bosne i Hercegovine", kaže se u priopćenju.

Priopćenje navodi kako je dogovoren skori susret na rubu međunarodnog skupa, a izraženo je očekivanje skorog posjeta Hrvatskoj najviših njemačkih dužnosnika, predsjednika i kancelarke.

Merkel je u srijedu svečano prisegnula u Bundestagu, čime je 24. savezna vlada Njemačke stupila na dužnost, a demokršćanska političarka po četvrti put preuzela dužnost njemačke kancelarke.

Kolinda Grabar Kitarović
1/14

Komentara 5

IV
ivanjoksimovic
09:17 17.03.2018.

Eh, cestitas joj novi mandat, a ona te pohvali samo zbog posete Vucica.

TO
Toni70
09:29 17.03.2018.

Predsjednica čestitala kancelarki Merkel na tek četvrtom mandatu.. Kao u Rusiji tamo Putin a u EU diktator zna se nitko nema šanse drugi osim Merkelice ... Za Rusiji stalno pričaju kako je to tamo drugi nemaju šanse . Ovdje zaje za Merkelicu znanju da bolje ne laju . Može milion ili pet milona izbjeglica i islamista da primi i opet švabi znaju koga svoga diktatora da biraju ! ( po naputku iz bijele Hiže ) ili kako neki vjeruju Amerima , Putin bira i njima ) , Je je nemoguče kad su te se zasitili svi u državi a ti i dalje doživotno vladaš ... Bez Amerike nema ništa važnoga kod NATO partnera .... ,

Avatar sindarela
sindarela
11:50 17.03.2018.

Merkel te zapamtila po tvom laktanju kako bi se slikala tik uz Trumpa i to čak 2 puta u crvenoj haljinici lepršavim plavim uvojcima i osmijehom punim divljenja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije