Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
solidarnost i poštovanje

Predsjednica čestitala Božić svima koji slave prema julijanskom kalendaru

Kolinda Grabar-Kitarović
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
06.01.2019.
u 12:21

"Svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru pozdravom 'Mir Božji, Hristos se rodi', srdačno čestitam Božić..."

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uputila je u nedjelju čestitku vjernicama koji slave Božić prema julijanskom kalendaru "sa željom kako bi osnaženi njegovim značenjem pridonijeli izgradnji društva solidarnosti i poštovanja prema svakom čovjeku i u godini koja je pred nama".

"Svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru pozdravom 'Mir Božji, Hristos se rodi', srdačno čestitam Božić sa željom kako bi osnaženi njegovim značenjem pridonijeli izgradnji društva solidarnosti i poštovanja prema svakom čovjeku i u godini koja je pred nama. Svima želim i obilje zdravlja, mira i svakoga dobra u novoj, 2019. godini!“, stoji u čestitki Grabar-Kitarović.

Predsjednica je uputila čestitku i mitropolitu zagrebačko-ljubljanskom Porfiriju Periću te svim episkopima, svećenicima i vjernicima Srpske pravoslavne crkve u Republici Hrvatskoj.

Pogledajte i video Dječak dobio najbolji poklon za Božić

Komentara 20

DU
Deleted user
14:52 06.01.2019.

Ja sam vjernik, držim do svoje vjere, domovine i običaja.... ako zbog ničega, onda zbog svojih djedova i baka... I zato poučen babinim riječima- ( uvik budi čovik) želim čestit Božić svim pravoslavnim vjernicima....

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
17:00 06.01.2019.

Interesantno je, kako naša Vrhovnica nije čestitala novogodišnje praznike hrvatskim bezrepim dvonošcima, iako je to običaj svih vrhovnika, ne samo demokratskih, već i satrapskih država. Vjerovatno ova vjeruje da su isti blagdani komunistička tečevina, pa ih se kloni kao djavo križa, za ne?

MG
mato.greganic
14:23 06.01.2019.

Koja vijest😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije