Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog snimke

Predrag Štromar očekuje ostavku Dubravka Ponoša

inistar Štromar uvjerio se u uspješnost predaje zahtjeva za subvencionirane kredite
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
25.09.2019.
u 10:16

Ponoš je sam objavio snimku s koje se čuje kako prijeti bivšem predsjedniku Radničkog vijeća Fonda

HNS-ov potpredsjednik Vlade Predrag Štromar izjavio je u srijedu da očekuje ostavku ostavku svog stranačkog kolege, direktora Fonda za zaštitu okoliša Dubravka Ponoša, nakon što je Ponoš objavio snimku s koje se čuje kako prijeti bivšem predsjedniku Radničkog vijeća Fonda.

"To nije način kako komuniciram ja, nije način kako komuniciraju HNS-ovci i očekujem ostavku gospodina Ponoša", izjavio je potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva Štromar, uoči užeg kabineta Vlade.

Jučer je Ponoševu ostavku zatražio i ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić.

Direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Dubravko Ponoš objavio je u utorak na konferenciji za novinare audio snimku prijetnji i uvreda koje je prije godinu dana izgovorio bivšem predsjedniku Radničkog vijeća u Fondu Mislavu Kotarcu, ustvrdivši kako ga tim tajno snimljenim razgovorom Kotarac ucjenjuje.

Komentara 2

DU
Deleted user
11:16 25.09.2019.

a tko bi sve trebao dati ostavke zbog uskladistenog smeca 120 000 t ...ekoloska bomba na ulazu u vz...smece je tamo barem 10 godina....itd

ZM
zekoslav mrkva
12:09 26.09.2019.

oba dva u privat sektor,da vide kak to izgleda kad nisu jasle pred gubicom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije