Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mrtav pred hotelom

Predozirao se i mrtav više od sat vremena ležao u središtu Zagreba

hitna
Arhiva VL
18.07.2010.
u 14:11

Više od sata ležao je mrtav D. K. (27) na okrugloj klupici ispred hotela Dubrovnik u Gajevoj ulici prije nego što je gošća kafića Charlie pozvala policiju i Hitnu pomoć.

ZAGREB – Više od sata ležao je mrtav D. K. (27) na okrugloj klupici ispred hotela Dubrovnik u Gajevoj ulici prije nego što je gošća kafića Charlie pozvala policiju i Hitnu pomoć u 16.15 u subotu. Na tijelu je imao rane od injekcija.

– Rekli su mi da je posrijedi kombinacija droge i alkohola. Pripada grupici u kojoj ih je petero, šestero koji se kraj klupe okupljaju i piju. Nismo reagirali odmah jer svaki dan netko od njih leži i spava. Kad su rekli koliko mu je godina, bio sam zgrožen. Mislio sam da mu je 50. Bio je sav napuhnut - ispričao je konobar iz Charlieja.

Inače, u tjedan dana ovo je treća smrt predoziranjem u Zagrebu.

Prvo je 14. srpnja u ruševnoj zgradi u Dubravi prijatelj našao tijelo D. D. (43), evidentiranog ovisnika, a oko njega ležale su razasute igle i injekcije.

Dan prije su I. R. (26) i T. Š. (27), s kojima je prije bio, zapazili T. Š. (27), kojemu je bilo loše, na tramvajskoj postaji na Aveniji Dubrava. Kada su automobilom došli do bolnice, već je bio mrtav. Prvi nalazi upućivali su na smrt zbog mješavine alkohola i droge.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
15:48 18.07.2010.

Ništa neobično u velikim gradovima!

BA
Bandit
17:43 18.07.2010.

Kao sto alvina rece treba ostro kazniti i to bez nekog suda dilere sa najmanje 20 godina robije i kad bi se tako poceo provoditi zakon vjerujem da za vrlo kratko vrjeme teko bi se tko usudio dilati...

MU
muthafka
21:01 18.07.2010.

sve dilere i narkomane pozatvarati a zaplijenjenu drogu im podijeliti i ne puštati ih dok sve ne pošmrču..............riješiti ćemo nekoliko velikih stvari; neće biti dilera, narkomana, djeca će nam biti sigurnija a i država će uštedjeti na spaljivanju droge i jakog policijskog osiguranja prilikom osiguravanja cijelog tog postupka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije