Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurobarometar
Povratak na članak

Predodžba o EU u Hrvatskoj sve pozitivnija, 3 posto više od prosjeka

Iako hrvatski građani još nisu osjetili dobrobiti od ulaska u punopravno članstvo EU-a predodžba Europske unije u Hrvatskoj sve je pozitivnija i bolja je od prosjeka 28 država članica

Komentari 4

AM
amky1
13:59 13.02.2015.

Za mlade dobro, imaju gdke otići raditi, za ostale marketing. Penzići se pitaju, šta ću ja s 200 - 300 EUR mirovine u EU? Bez nje su barem mogli na alternativne načine preživjeti, ovako kad se udare svi porezi i nameti crknut će od gladi.

VL
Avatar d-ano
d-ano
19:05 19.02.2015.

Hrvatska se lagano priblizava Rusiji.....

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
19:52 14.02.2015.

građani su prevareni o dobrim stranama ulaska u eu , referendum je lažiran od samog zakona o referendumu do provedbe uključujući strašenje da "sutra" neće biti za mirovine ako ne uđemo. priprema za ulazak i pregovori traljavi i poltronski tako da hrvatska neće možda nikad vidjeti "blagodati" ulaska no jednog dana morat ćemo platiti "dva dinara" da izađemo iz kola uz onaj jedan koji smo platili da uđemo...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.