Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Predizborna predstava 'Godzila protiv Fetivog'

Kerum je veći “pjesnik” od Opare, jer proizvodi iskaze pa i geste koji su, istina, apsolutno nerafinirani, često i vulgarni, ali su i originalni, drugačiji, kreativni.

Komentari 5

Avatar southman
southman
13:42 02.06.2017.

Nino, idemo malo drugačije postaviti stvari. Nakon ovoga što je Kerum "pokazao", a u stvari to je samo vrh njegovih "blebetanja" koje je do sada izgovorio svima i svakome,...,kao u hrvatsku politiku uvesti bilo kakva mjerila demokratskog ponašanja, djelovanja, izričaja itd. , ukoliko Kerum postane gradonačelnik Splita. Tko će više bilo kome od naših političara ubuduće moći spočitnuti činjenicu 1. da je nekulturan, 2. da je bezobrazan, 3. da je bahat, 4. da je nasilan, 5. da je primitivan itd. itd. Jer poslije Keruma praktično sve poslije njega je "manje od njega" i zato ovo nije samo pitanje izbora za gradonačelnika Splita, ovo je pitanje izbora profila hrvatskih političara koje želimo gledati u budućnosti !?

VL
Avatar janja70
janja70
13:43 02.06.2017.

Odlična kolumna.. u sridu... bit će zanimljivo gledati koga će Splićani izabrati za gradonačelnika. Ispeglanog ili razdrljenog ?

VL
ZM
zmik
14:22 02.06.2017.

Vezano uz "dišpet" ili inat u mojem kraju je dobro poznata poslovica: "Od inata nema goreg zanata".

VL
BA
barbaizamerike
15:23 02.06.2017.

jedne prilike splicanin fredi fiorentini za keruma rece da je pedercina ja ne virujem izgleda da je to u solitu normalan nacin komunikacije

VL
AN
Anasta
14:40 02.06.2017.

svakom pristojnom, kulturnom covjeku mucninu izaziva cinjenica da takav primitivan i bezobrazan covjek uopce moze biti u prilici da bude gradonacelnik. Iako nisam fun HDZ, ali svatko tko je iole vidio asfalta nece glasati za Keruma, mozda ovi koji su sisli s brda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.