Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se mjesto

Predbilježbe djece za upis u vrtiće, među njima i Turanj, do 20. travnja

'31.01.2012., Karlovac - Nakon vise od godinu dana gradnje na Turnju je svecano otvoren novi djecji vrtic Cetiri rijeke. Novi vrtic primit ce 75-tero djece. Sredstva za gradnju prikupljana su humanita
'Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL'
03.04.2012.
u 10:47

Koliko će se predškolaca moći upisati, znat će se nakon što bude poznat broj djece koja iz jaslica prelaze u vrtić i onih koji odlaze u školu

Roditelji koji žele da njihova djeca od sljedeće pedagoške godine pohađaju redoviti program u nekom od karlovačkih vrtića, predbilježiti se trebaju do 20. travnja. Do tada se u vrtiću Gaza primaju dokumenti za upis predškolaca u sve karlovačke vrtiće, uključujući i najnoviji Četiri rijeke na Turnju. Iako su Dječji vrtić Karlovac i Dječji vrtić Četiri rijeke zasebne ustanove, povjerenstvo je ipak odlučilo da se upisi zajedno obave.

Mogu se upisati djeca od navršenih dvanaest mjeseci do polaska u osnovnu školu. Djeca i roditelji moraju imati prebivalište na području grada Karlovca. Koliko će se točno nove djece u karlovačkim vrtićima biti od 1. rujna, još se ne može znati.

 – Moramo najprije vidjeti koliko će mališana prijeći iz jaslica u vrtićke programe, ali i koliko će ih otići u školu. Tek tada znat ćemo točan broj slobodnih mjesta. Pozivamo roditelje da obrazac zahtjeva za upis preuzmu na internetskoj stranici Dječjeg vrtića, Grada ili osobno u tajništvu u Tkalčevoj 2 te ga prilože zajedno s potrebnom dokumentacijom do spomenutog roka – rekla je ravnateljica karlovačkog vrtića Marina Gojak.

‘'Papiri'’ se mogu predati svakog radnog dana od 8 do 14 sati. Zahtjevi s nepotpunom dokumentacijom neće se primati. Prijedlog liste prvenstva upisa objavit će se u roku trideset dana od isteka roka za podnošenje zahtjeva, i to na objektima vrtićima i internetskim stranicama Dječjeg vrtića i grada Karlovca. Roditelji će potom imati osam dana za podnošenje prigovora. Nakon toga će u roku od dvadeset dana biti objavljena i konačna lista. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije