Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najtraženiji bjegunac u BiH

Predao se osumnjičeni za ubojstvo banjalučkog biznismena

Policija BiH
Hrvoje Jelavić/Pixsell
13.06.2019.
u 06:50

Đukanović se nalazio u bijegu od 22. travnja kada je ubijen banjalučki biznismen Slaviša Krunić i njegov tjelohranitelj Žarko Pavlović

Benedi Đukanović, osumnjičen za ubojstvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, u srijedu navečer predao se Policijskoj stanici Ilidža. Potom je predan pod nazdor MUP-u RS, potvrđeno je za Avaz.ba iz Operativnog centra MUP-a KS.

Đukanović se nalazio u bijegu od 22. travnja kada je ubijen banjalučki biznismen Slaviša Krunić i njegov tjelohranitelj Žarko Pavlović. Tom prilikom je stradao i jedan od napadača Željko Kovačević. Obdukcijom je utvrđeno da je u Krunićevu glavu ispucano više metaka, dok je Pavlović zadobio ozlijede u prsnom košu.

Komentara 2

Avatar Croatino
Croatino
08:27 13.06.2019.

Dodik ne oprasta, znaci ili si za njega ili protiv njega. RS je Banana-drzava kao i Srbija, ako si protiv vlasti, metak u celo

DU
Deleted user
12:41 13.06.2019.

@Croatino, tako si blizu istine no oni radije pucaju u zatiljak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije