Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
merkel j. kosor:

"Predanim radom stekli ste simpatije i poštovanje izvan RH"

kosor merkel
AFP
17.01.2012.
u 18:44

Potpisivanje pristupnog ugovora predstavlja zasluženu nagradu za dosljednu provedbu reformi Vaše zemlje tijekom posljednjih godina, navodi se u pismu

Njemačka kancelarka Angela Merkel pismeno je čestitala predsjednici HDZ-a i bivšoj premijerki Jadranki Kosor na napretku Hrvatske na putu prema Europskoj uniji.

"Značajno ste pridonijeli tome da Hrvatska napreduje na putu ka Europskoj uniji. Potpisivanje pristupnog ugovora predstavlja zasluženu nagradu za dosljednu provedbu reformi Vaše zemlje tijekom posljednjih godina. A i Vi ste svojim predanim radom u borbi protiv korupcije i nepotizma stekli i izvan Hrvatske velike simpatije i poštovanje. U rješavanju zadataka koji se sad nalaze pred Vama, nosit ćete i ubuduće veliku odgovornost. Želim Vam za to hrabrosti, izdržljivosti i uspjeha", piše u pismu Angele Merkel.

Komentara 46

AA
aabbcc
20:40 17.01.2012.

angela merkel u pismu jadranki kosor: \"Predanim radom stekli ste simpatije i poštovanje izvan RH\" _______________________________________________________________ Ovo je ustvari poruka. zahvalnosti SANADERU, jer on je najvise ucinio i za njih i za Nato !

TO
Toni50
20:14 17.01.2012.

\"Predanim radom stekli ste simpatije i poštovanje izvan RH\" na primjer na Kosovu malim dijelom Podgorica i BIH...

VA
valis
19:01 17.01.2012.

Stekla je simpatije cijelog svijeta samo ne onih zbog koji sve to radi...njima je drazi Milanovic..pitam se jel taj covjek ziv??Pa gdje su kukurikavci..ne cuju se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije