Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrovačko-neretvanska

Pred vatrogascima još jedna zahtjevna noć: Nema povlačenja snaga

požar na Pelješcu
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/5
26.09.2018.
u 23:52

Županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović napomenuo je kako je požar kod Orebića pod nadzorom pa se tijekom dana nije širio

Vatrogasci koji na području Dubrovačko-neretvanske županije gase tri požara - kod Orebića, Kule Norinske i u Konavlima, ulaze u još jednu vrlo zahtjevnu noć.

Dio snaga, istaknuo je županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović, je zamijenjen, ali nema povlačenja snaga s ovih požarišta. Napomenuo je kako je požar kod Orebića pod nadzorom pa se tijekom dana nije širio.

„Nadam se da će tako i ostati pa ćemo tijekom četvrtka dio snaga moći premjestiti“, rekao je Simović i dodao kako je stanje u Kuli Norinskoj u srijedu navečer bolje.

Po Simovićevim riječima krak požara prema mjestu Desne su zaustavili, ali je situacija sad u drugom smjeru, na potezu Momići - Matijevići. "Požar je na velikoj visini i teško do njega dolazimo“, rekao je.

Požar u Konavlima aktivan je na istočnoj strani prema brdu Sniježnici, dodao je Simović.

Pogledajte video požara na Pelješcu:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
05:43 27.09.2018.

Udba podmeće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije