Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI OBRAČUN

Pred stanom pucao na dvojac koji je s njim htio razgovarati: 'Nemoj, što to radiš!'

Policija
Foto: Ivo Čagalj/ PIXSELL
22.07.2016.
u 15:29

Dok su razgovarali, Vujević je iz torbice koju je nosio izvadio pištolj te je zapucao prema Jukiću, kojem je metak prošao između nogu, okrznuvši ga s unutarnje strane bedra

Vedran Vujević (30) optužen je za pokušaj ubojstva Gordana Jukića i Marka  Tomasovića,  inače  boksačkih  trenera. Riječ je o događaju koji se zbio 2.  svibnja  oko 13  sati pred Vujevićevim stanom na splitskom Žnjanu.

Njih su  dvojica  došla  do  Vujevićeva  stana, kako bi mu rekli da više nije dobro  došao u jedan od splitskih lokala, gdje se kao redar sukobio s nekim  gostima. Dok  su razgovarali, Vujević je iz torbice koju je nosio izvadio  pištolj te zapucao prema  Jukiću, kojem je metak prošao između nogu,  okrznuvši ga s unutarnje strane bedra te ga lakše ozlijedivši. – Nemoj, što to radiš! – povikao je Tomasović Vujeviću, prije no što je ovaj i u njega zapucao, pogodivši ga u koljeno te  ga  teško  ozlijedivši.

Jukić je u  međuvremenu  pokušao  pobjeći,  a  Vujević je potrčao za njim pucajući, pri čemu  je  ispalio  nekoliko hitaca,  vičući da će ga ubiti. Nakon toga je  pobjegao i u bijegu je bio 10-ak dana prije no što je sam došao na policiju gdje se predao u nazočnosti branitelja. Bio je pritvoren, no pušten je da se  brani  sa  slobode uz jamčevinu od 150.000 kuna, a oštećenicima se ne smije  približiti  na  manje  od 100 metara niti s njima smije komunicirati na bilo  kakav način. Splitski ŽDO je u optužnici zatražio i da mu se produlje mjere  opreza.

>> Marko Tomasović, boksač i Kerumov prijatelj, ranjen u nogu

>> Nožem i drvenom palicom nasrnuo na trojicu, jednom nanio ozljede opasne po život

Komentara 9

RU
rodijak Ujo
16:00 22.07.2016.

"Njih su dvojica došla do Vujevićevog stana, kako bi mu rekli da više nije dobro došao u jedan od splitskih lokala" ??? Nisu mu mogli reći telefonom ??? Malo im smrdi priča !!!

Avatar niwrad
niwrad
16:21 22.07.2016.

Zanimljivo... 150.000 kn za pokušaj ubojstva. 1.000.000 kn za prijeteće SMS-poruke u slučaju Mamićeve nećakinje. To je HR sudstvo.

ZA
zagabria1
16:19 22.07.2016.

Pucao u dvojicu i pušten da se brani sa slobode. Majko mila koja sprdnja od države. Bježmo odavde

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije